Norra Hisingen söker arbetsterapeut! Är du vår nya kollega?

Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 49 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Arbetsuppgifter:

Är du en engagerad arbetsterapeut som är ute efter nya utmaningar? Då kan detta vara ett uppdrag för dig!

Som arbetsterapeut hos oss tillhör du området hälso- och sjukvård där målgruppen är patienter inom ordinärt- och särskilt boende. Vi har även en korttidsenhet, ett vårdplaneringsteam och ett team som arbetar mot funktionshinder. Vår största målgrupp är äldre men alla åldrar kan förekomma. Som arbetsterapeut samarbetar du med kollegor i ett tvärprofessionellt team med patienten i centrum.

Arbetet innebär att stödja patienter till en meningsfull vardag. I uppdraget som arbetsterapeut ingår att bedöma och utreda, planera och genomföra arbetsterapeutiska insatser som du har planerat tillsammans med patienten.
I ditt arbete har du kontakt med patienter men även med anhöriga och andra personer i patientens nätverk. Dokumentation sker i våra olika IT-system.

Vi erbjuder dig ett brett uppdrag med frihet under ansvar, där du får möjlighet att göra skillnad. Du får glada och erfarna kollegor, i en driven och trygg grupp där vi delar med oss av våra kunskaper och stöttar varandra. Tillsammans med dig skapar vi en trevlig arbetsplats där vi har gemensam frukost varje fredag! Här satsar vi på kompetensutveckling genom bl.a. utbildning och rotering på arbetsplatsen. Som medarbetare hos oss får du även möjlighet att gå på regelbundna nätverksträffar inom organisationen, men även övergripande i hela Hisingen, för att skapa sammanhang och utbyta erfarenheter. Då vi värnar om våra medarbetares hälsa och välmående har alla anställda möjlighet till friskvårdsbidrag, och som arbetsterapeut hos oss kommer du att ha flextid. Som nyanställd hos oss får du 2 veckors introduktion av erfarna kollegor. Vi tillhandahåller även arbetskläder. Vi utgår från nyrenoverade, fräscha lokaler i Kärra.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med några års erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård och med den aktuella målgruppen. Då uppdraget sträcker sig över ett stort geografiskt område är körkort ett krav. Det är även önskvärt att du har handledarutbildning och har erfarenhet från vårdplaneringar.

På grund av de många kontakter uppdraget innebär samt dokumentering krävs det att du har god pedagogisk förmåga och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. All dokumentation sker i våra IT-system, vilket innebär att du även behöver ha god datavana.

Du som söker dig till oss är en person som trivs i en självständig roll där du får chansen att använda din förmåga att fatta beslut och göra egna bedömningar. Med din förmåga att på ett strukturerat sätt planera och organisera ditt arbete skapar du kvalité i verksamheten. Du ser möjligheter framför hinder och är flexibel inför såväl långsiktiga förändringar som nya förutsättningar i det dagliga arbetet.

Då vi arbetar i tvärprofessionella team behöver vi dig som tycker om att möta olika professioner och har en god förmåga att samarbeta. Är du dessutom en initiativtagande person som bidrar till arbetsgruppens gemensamma utveckling ser vi fram emot din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15
Referensnummer: A718059

Andra uppgifter:

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

I Norra Hisingen arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Elisabeth Carlsson
Enhetschef
Telefon: 031- 366 83 71

Fackliga företrädare:

Anette Karlsson
SACO
Telefon: 0761-463147

Karin Hult
Fysioterapeuterna
Mobiltelefon: 0736669713

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster