Musiklärare

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen söker en musiklärare, sångpedagog med piano som bi-instrument.

Arbetsplats: Musikskolan (Kulturskolan).

Arbetsuppgifter: Enskild undervisning i sång, piano. I tjänsten ingår också gruppsång/kör, klassorkester samt vid behov ackompanjera lärare och elever. Undervisning sker i skolan under skoltid och på den fria tiden.

Kvalifikationer:

Musikhögskola eller annan likvärdig utbildning.
Vi ser gärna lärare med bred kompetens inom såväl klassiskt som afro-amerikansk tradition och gehörsspel. Arbetslivserfarenhet är också meriterande. Du ska ha förmåga att intressera och inspirera eleverna och vilja samarbeta med kollegorna på musikskolan. B-körkort och egen bil krävs.

Övrigt:

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-02-01. Möjlighet finns att påbörja tjänsten tidigare.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-20

Arbetsgivarens referensnummer: BN 145/17

Upplysningar lämnas av:

Harry Lehto
Kulturenhetschef
Telefon: 0225-342 75

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare förmedlas via kommunens växel.
Telefon: 0225 - 340 00 växel

Tillbaka