Rörläggare till VA avdelningen

Söker du ett arbete där du själv får växa samtidigt som du bidrar till att skapa välfärd? Där du har möjlighet att påverka och göra skillnad för såväl medborgare som företagare och föreningar? Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas och där vi tillsammans bidrar till att uppfylla stadens vision.
Mölndal Vision 2022, kan sammanfattas med orden ”Mölndal är den hållbara staden där alla får chansen. Med mod och kreativitet förstärker vi Västsverige.” Mölndals stad har drygt 4 600 medarbetare inom en mängd olika yrken som allaarbetar för att skapa välfärd för Mölndals 63 340 invånare och alla de människor som arbetar och verkar i staden. Vill du vara med?

Tekniska förvaltningen inom Mölndals stad består av fem avdelningar, stadsmiljö, vatten och avlopp, återvinning och avfall, trafik och projekt samt kund- och förvaltningsservice. Tillsammans ansvarar vi för kommunens väghållning, parkförvaltning, VA-försörjning, avfallshantering och återvinning samt kollektivtrafikplanering.

Avdelningen Vatten och Avlopp består av 27 medarbetare som arbetar i en stab och på tre olika enheter: Bygg och anläggning, Rörnät och Fasta anläggningar. Som medarbetare på tekniska förvaltningen erbjuds du intressanta och stimulerande arbetsuppgifter med att aktivt bidra till en säker vatten- och avloppsförsörjning för mölndalsborna och du får chansen att bidra i samhällsutvecklingen. Vi ger dig också en god arbetsmiljö och balans i livet mellan fritid och arbetet.

Arbetsuppgifter:

Som rörläggare hos oss kommer du att arbeta med drift och underhåll av Mölndals stads VA-ledningar och även investeringsjobb. Inom enheten arbetar vi i arbetslag som sätts samman beroende på objektets svårighet och arbetsmiljö.

Tjänsten innebär drift och underhåll av VA-ledningar som omfattar läcklagning, förnyelse av ledningar i form av relining, omläggning och reparation samt utveckling av rörnätet med nya ledningar, ventiler och servisledningar till nya fastigheter. Återställning av schakter enligt kommunens krav.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med utbildning inom bygg och anläggning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av anläggningsarbete inkluderande rörläggeri. Om du är diplomerad rörläggare och/eller har gått utbildning i livsmedelshygien kopplat till VA-arbeten, schaktsäkerhet och arbete på väg är det meriterande. Du skall ha grundläggande datakunskap samt B-körkort.

Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper där vi särskilt värdesätter samarbetsförmåga och att du är en
serviceinriktad problemlösare. Att kunna fungera i grupp likväl som att arbeta självständigt är viktiga egenskaper.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-02-04
Referensnummer: A347355

Andra uppgifter:


Upplysningar lämnas av:

Mikael Eliasson
Enhetschef
Telefon: 0707-690605

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster