Dagbarnvårdare till Kode

Arbetsuppgifter:

I den grupp man tillhör arbetar det fler dagbarnvårdare. En dag i veckan arbetar man tillsammans i närliggande lokal med övrig personal i sin arbetsgrupp. Man tillhör också en enhet där kommunens samtliga 50 dagbarnvårdare ingår, indelade i 9 grupper.

Som dagbarnvårdare arbetar du med en mindre barngrupp i åldrarna 1-5 år. Du planerar din verksamhet utifrån de barn du har i din barngrupp enligt LPFÖ 98 och Allmänna råd för pedagogisk omsorg. Du planerar, genomför, utvecklar och driver verksamheten framåt tillsammans med din arbetsgrupp.

Stor satsning görs på natur/teknik och Läslyftet. Kopplat till LPFÖ 98 och systematiska kvalitetsarbetet. I vår enhet arbetar vi med en hälsofrämjande arbetsplats och stort focus på hälsa både med personal och barn. Pedagogisk omsorgs uppgift är att se varje barns behov utifrån den man är, ge varje barn pedagogisk omsorg, omvårdnad, känna trygghet, samt att ge goda förutsättningar och möjligheter till ett livslångt lärande och utvecklande.

Kvalifikationer:

Att du vill vara med att utveckla och driva pedagogisk omsorg framåt i positiv anda. Ta egna beslut. Vara lätt att samarbeta med men även kunna arbeta självständigt, stabil och trygg som person. Du ska bo i området vi söker tjänsten i. En merit är barnskötarutbildning eller liknande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid. Kan leda till tillsvidareanställning.
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-22
Referensnummer: A734934

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Monica Kindblad
Förskolechef/pedagogisk omsorg
Telefon: 0303-23 97 57

Maria Ramsvik
Gruppledare
Telefon: 0731-83 20 02

Fackliga företrädare:

Maria Ramsvik
Kommunal
Telefon: 0731-83 20 02

Annika Andersson
Kommunal
Telefon: 0708-64 16 70

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster