Lärare/ speciallärare svenska och engelska åk 6-9 Häggvallskolan 100%


Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
”Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet” är Tjörns vision.


Häggvallskolan är en 6-9 skola som ligger vid Höviksnäs på nordöstra Tjörn. Kommunikations möjligheterna är goda med busshållplats alldeles utanför skolan. Vår uppfattning om vår skola är att den är trivsam med ett gott umgängesklimat mellan alla som arbetar här, såväl elever som medarbetare. Skolan har 360 elever fördelade på tre arbetslag, en förberedelseklass och en särskild undervisningsgrupp för elever med autism.
Vill du arbeta på en riktigt bra skola där utvecklig och lärande är i fokus? Tycker du om att arbeta tillsammans i ett kollegialt lärande som går hand i hand med adekvat digital kompetens då kan du vara rätt för oss. Under åren tillbaka har all personal genomgått skolverkets matematiklyft samt läslyftssatsning. Under läsår 17/18 har vi adekvat kompetens som fokusområde dit också kompetensutbildning är kopplad.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som är legitimerad, har ämnesbehörighet i framför allt svenska och engelska men även andra kombinationer som kan förekomma. I din tjänst ligger undervisning i klass samt resurstid till elever i behov av stöd. Som resurs jobbar du nära specialpedagog och övriga resurslärare på skolan.

Kvalifikationer:

Du har för tjänsten erforderlig utbildning och legitimation och vi ser fram emot din ansökan.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-01-08

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referensnummer: Buf 2017/376

Andra uppgifter:

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-10 10 29.

Upplysningar lämnas av:

Fackliga företrädare:

Elisabeth Wikberg
Rektor
Telefon: 0304-601920
E-post: elisabeth.wikberg@ tjorn.se

Carl Ramhult
LR
Mobiltelefon: 0707-314468
E-post: carl.ramhult@tjorn.se

Eva Nordevik
LF
Telefon: 0727-14 47 58
E-post: eva.nordevik@tjorn.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster