Stödassistent till gruppbostäder inom Boende 7 i Torslanda

Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 3 500 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt!

Arbetsuppgifter:

Boende 7 är en enhet med två gruppbostäder; Mossfyndsgatan 10 är en gruppbostad där det bor fyra personer och Mossfyndsgatan 15 är en gruppbostad där det bor fem personer. Det är två spännande boende med olika funktionsvariationer och behov från våra hyresgäster. Den aktuella tjänsten är primärt placerad på Mossfyndsgatan 10, men i tjänsten ingår också att jobba på Mossfyndsgatan 15 utifrån hur behovet ser ut.

Som stödassistent skall du ge stöd till hyresgästen i allt som har med vardagen att göra. Du ska skapa struktur utifrån individuella behov. Du ska som kontaktperson upprätta genomförandeplaner tillsammans med hyresgästen och dennes nätverk. Dokumentation och läkemedelshantering ingår i uppdraget. Samverkan utåt och samverkan i arbetsgruppen är viktiga delar. Vi sätter den enskilde i fokus, ser förmågan och strävar efter att skapa en känsla av meningsfullhet i det dagliga livet för varje hyresgäst. Vi söker nu en ny medarbetare.

Vi arbetar med schemaplanering i Time-Care, med samplanering mellan Mossfyndsgatan 10 och Mossfyndsgatan 15. Du förväntas arbeta tre av sex helger.

Kvalifikationer:

Gymnasieutbildning inom vård och omsorg alternativt barn och fritid med inriktning funktionshinder eller KY/YH-utbildning inom omsorgsverksamhet krävs.

Du har erfarenhet från arbete med personer inom autismspektrumtillstånd och intellektuell funktionsvariation. Erfarenhet av tydliggörande pedagogik och att kunna arbeta med olika alternativa kommunikationssätt är betydelsefullt för att kunna klara arbetet.
Du ska ha ett positivt och pedagogiskt förhållningssätt, vara öppen för förändringar och tycka om att samverka med såväl kollegor som hyresgästens sociala nätverk.

Har du körkort är det meriterande då vi har tillgång till bil för de boendes aktiviteter.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: 686/17

Andra uppgifter:

Intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden.

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl a friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Marie Feiff
Tf Enhetschef
Telefon: 031 366 63 38

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031-3666063 / 031-3666062

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster