Elevassistent till gymnasiesärskolan

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.
Partille gymnasiesärskola har idag cirka 25 elever fördelade på två nationella program, (fordonsprogrammet och estetiska programmet), individuellt program med estetisk profil. I en grupp arbetar vi extra mycket med tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande. Att bidra till att rusta våra elever för ett meningsfullt vuxenliv är viktigt för oss.
Vi ligger integrerade i Partille gymnasium och är en naturlig del av skolan. Partille gymnasium präglas av engagerade lärare och framtidsfokus.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en elevassistent till vårt Individuella program.
Där du kommer att arbeta i alla de individuella grupperna men huvuddelen av tjänsten kommer vara i den grupp som arbetar extra med tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande. Fritids kommer även att innefattas i tjänsten.

Kvalifikationer:

Du behöver ha kännedom om olika typer av funktionsnedsättningar, och goda kunskaper inom autism, tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande. Samarbete och dialog med föräldrar, skolskjuts och skolans personal kommer att vara viktigt. Vi behöver dig med god samarbetsförmåga och ett flexibelt tänkande kring elevers utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna manliga sökande till tjänsten.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tidsbegränsat till: 2018-07-06

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-15
Referensnummer: A710590

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Anki Karlström
Rektor
Telefon: 031-7921459

Fackliga företrädare:

Alexander Köhn
Lärarförbundet
Telefon: 0709-93 10 55

Lennart Billberg
SACO
Telefon: 031-792 13 39

Katarina Brännström
Kommunal
Telefon: 031-792 97 61

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster