Lärare åk 1-3 till Lunnaskolan

Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det 10 minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 37 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen.

Lunnaskolan är en F-3-skola i Landvetter med fritidshem och särskola. Eleverna kommer från närområdet, Önneröd och Tahult. Skolan består av tre byggnader och en skolgård som inbjuder till många olika lekar och aktiviteter.

På skolan går 417 elever i årskurserna F-3 och fördelat på fyra förskoleklasser, fyra ettor, fyra tvåor, fem treor samt en särskoleklass.
Det finns en hög kompetens bland pedagogerna vilket ger förutsättningar för en god kvalitet. Vi strävar efter att ta tillvara barnens lek och kreativitet.
Skolan ligger i en villabebyggelse i Landvetter med naturen in på knutarna. Det är femhundra meter till vår egen skolskog och Landehofs motionsspår som används flitigt.

Arbetsuppgifter:

Som lärare i år 1 kommer du att arbeta i ett arbetslag, vilket innebär ett nära samarbete med andra lärare och fritidsledare/fritidspedagoger kring barnets hela dag i skola och på fritidshemmet.

Vi erbjuder nu en tillsvidareanställning på heltid med uppdrag att arbeta som klasslärare för år 1

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är positiv och initiativrik och som kan bidra aktivt till vårt skolutvecklingsarbete, till ett gott klimat och utvecklande samarbete.

Vi söker dig som har ett inkluderande förhållningssätt och möter varje elev utifrån individuella förutsättningar och behov. Du är en positiv och flexibel pedagog med god samarbetsförmåga och har förmågan att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor.

Du som söker är legitimerad lärare för grundskolans tidigare årskurser.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-26
Referensnummer: A713881

Andra uppgifter:

Vi kommer att påbörja rekryteringen i takt med att ansökningarna kommer in.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Susanne Flenner
Rektor
Telefon: 031-724 83 42
E-post: susanne.flenner@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-724 67 32
E-post: lr@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster