Nattsjuksköterska

Enheten för sjuksköterskor består av cirka 60 tillsvidareanställda sjuksköterskor plus vikarier och timanställda. Enheten leds av två enhetschefer. Våra kunder är patienter, anhöriga och samverkanspartners internt och externt. Vi jobbar mot särskilt och ordinärt boende. Vi jobbar enligt en modell som innebär att vi chefer är närvarande och går bredvid och ger feedback i vardagen. Vi har ett coachande arbetssätt och vår vision är ett medarbetardrivet arbetssätt där utveckling av dig i din yrkesroll är centralt. Vi har kvalitetsutvecklingsgrupper som utvecklar vår kompetens och kunskap inom områden som palliativ vård, läkemedelshantering med mera.
Vi vill leda en verksamhet som bygger på kunskap, kompetens, utmaningar, arbetsglädje och tillit där vi överträffar våra kunders förväntningar.

Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens ca 40 000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. Välkommen till Lerums kommun, vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar! För mer information läs mer på www.lerum.se

Lerums kommun anser att hälsa, personlig utveckling och arbetsglädje är av stor betydelse för individens eget välbefinnande och därmed också för verksamhetens kvalitet. I Lerums kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Om årsarbetstid och möjlighet till distansarbete finns på den aktuella enheten kan det anges här.
Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras.

Arbetsuppgifter:

Arbetet som sjuksköterska i kommunal hälso-och sjukvård innebär omvårdnad av patienter i ordinärt-och särskilt boende, mycket samverkan internt inom kommunen och externt med andra vårdgivare

Kvalifikationer:

Du ska vara legitimerad sjuksköterska.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget med förmågor som:
empatisk förmåga, kommunikativ förmåga, samarbetsförmåga
noggrannhet, flexibilitet och lyhördhet
Körkort är ett krav

Antal tjänster: 1. Heltidsmåttet för natttänst är 33,20

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-31
Referensnummer: A716130

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar drygt
2 800 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens eftersträvar att medarbetare ska ha en arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Carola Davidsson
Enhetschef
Telefon: 0302-52 22 18
E-post: carola.davidsson@lerum.se

Eva-Maria Rabe
Enhetschef
Telefon: 0302-52 23 42
E-post: eva-maria.rabe@lerum.se

Fackliga företrädare:

Laila Calmstierna
Vårdförbundet
Telefon: 0302-52 23 48
E-post: laila.calmstierna@ lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster