Projektledare sökes till Västra Göteborg

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

SDF Västra Göteborg har ansökt om och erhållit medel till att starta upp och utveckla projekt Vidgade Vyer. Projektet syftar till att skapa kontakter för nyanlända och arbetslösa i Tynnered bland södra skärgårdens företagare. Målsättningen är att genom mentorskap och nätverk få fler människor i självförsörjning, men också skapa konstruktiva möten mellan människor med olika förutsättningar. Projektet inleds 171001 och avslutas 180930

Projektledaren ansvarar för att starta upp, leda och utveckla Vidgade Vyer: Arbetsprocessen från inslussning till avslut, skapa samarbete med medaktörer och partners, kommunikationsinsatser som bidrar till deltagares och projektets framgång, dokumentation och uppföljning av insatser och metoder, inför avslut skapa en struktur för implementering.
Tillsammans med två handledare leda deltagarna samt arbetsleda dessa handledare
Uppdraget omfattar 50% under perioden 171001-180930

Kvalifikationer:

Akademisk examen med för uppdraget lämplig inriktning. Arbetslivserfarenhet av meriterande art kan kompensera annan utbildningsbakgrund

Du har flerårig erfarenhet av arbetsmarknads- och integrationsfrågor, du är väl bekant med näringslivets behov och besitter en förmåga att skapa en god grund för effektiva samarbeten.
Du har erfarenhet av arbets- och projektledning, uppföljning och analys, är en god kommunikatör och nätverksskapare

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-10-01
Tidsbegränsat till: 2018-09-30

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-25
Referensnummer: A702263

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Jörgen Larzon
Områdeschef Arbetsmarknad och Sysselsättning
Mobiltelefon: 0707-641609
Telefon: 031-3664300
E-post: jorgen.larzon@ vastra.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Ronny Everth
Vision
Telefon: 031-3662691

Maja Ljutic Loberg
SACO
Telefon: 031-3685753, 0722-339749
E-post: maja.ljutic@ saco.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster