Fritidspedagog till Ljungviksskolan

Ljungviksskolan är en nybyggd F-9 skola som ligger i Gråbo. Skolan är organiserad i arbetslag och den aktuella tjänsten är i ett av skolans F-3 lag. Vi arbetar utifrån entreprenöriellt lärande för att öka elevernas motivation, nyfikenhet och drivkraft. Vår skolas fokusområden under läsåret 17/18 är digitalisering och specialpedagogik. Fritidshemmet ingår i Lerums kommuns fritidshemssatsning med fokus på NPF och lärmiljön.

Arbetsuppgifter:

Att tillsammans med kollegor planera, genomföra, utvärdera och utveckla verksamheten för våra elever i F-3. Under skoltid arbetar du tillsammans med lärarna med att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla våra elever. Med utgångspunkt i att barnet lär hela dagen strävar vi mot att arbeta mer i ämnesövergripande projekt och att gränserna mellan skola och fritids på sikt minimeras.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt fritidshem både utifrån lärmiljö och ett entreprenöriellt förhållningssätt. Önskvärt är att du är behörig i ett eller flera ämnen och ser det som utmanande och roligt att undervisa hela dagen.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-10-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-20
Referensnummer: A710985

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar drygt
2 800 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 40 000 invånare.

Kommunens eftersträvar att medarbetare ska en an arbetsmiljö främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård, personalstöd och semesterväxling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Bente Törnqvist
Rektor
Telefon: 0302-521751
E-post: bente.tornqvist@lerum.se

Fackliga företrädare:

Ebba Wikman Axelsson
Förskollärare
Telefon: 0302-521775
E-post: ebba.wikmanaxelsson@ lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster