Lärare i teknik, konstruktion och cad till Lerums gymnasium

Lerums Gymnasium ligger i en vacker parkmiljö, bara några minuters promenadväg från Lerums centrum och lokaltågen. I dagsläget är vi ca 1450 elever och ca 170 i personalen som har Lerums gymnasium som en gemensam arbetsplats.

Det är vi, elever och personal, som tillsammans skapar Lerums Gymnasium. Det är viktigt för oss att du som elev lär känna såväl lärare som övrig personal.

Vår skola är indelad i fem skolenheter som var och en leds av en rektor. För övriga funktioner och samordning inom skolan finns en verksamhetschef.

Arbetsuppgifter:

Undervisning i teknik, cad och konstruktion med arbetslagstillhörighet på Teknikprogrammet. I uppdraget ingår även mentorskap på Teknikprogrammet. Sökande som också har behörighet och legitimation i programmering och/eller webbutveckling är extra intressanta för arbetsgivaren då dessa ämnen kan bli aktuella längre fram.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är behörig och legitimerad att undervisa i teknik, cad och konstruktion på gymnasienivå. Du är en lagspelare i ett tight arbetslag runt eleverna, ett arbetslag som driver det pedagogiska arbetet med elevernas lärande i fokus. I kollegiala lärande samtal, som vilar på vetenskap och beprövad erfarenhet, är du med och bidrar och utvecklar undervisningen. Du tycker om att arbeta i en dynamisk verksamhet och ser problem som en möjlighet till utveckling och förändring. I klassrummet är du en trygg ledare som vet att du genom ditt arbete och ditt engagemang kan påverka unga människors liv.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-08-14

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-11
Referensnummer: A697861

Andra uppgifter:

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden, så kom med din ansökan redan idag!

Lerums kommun med ca 40 000 invånare ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum med goda pendlingsmöjligheter.

Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2 800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. För mer information besök gärna www.lerum.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Christina Söderman, rektor
Telefon: 0708-811663
E-post: christina.soderman@ lerum.se

Fackliga företrädare:

Ewa Thylander Lärarförbundet
Telefon: 0706-852164
E-post: ewa.thylander@lerum.se

Eva-Lena Medin Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0705-842048
E-post: eva-lena.medin@lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster