Samordnare till Seniorträffar och Volontärverksamhet

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en Samordnare till våra Seniorträffar och till volontärverksamheten som tillhör den hälsofrämjande och förebyggande enheten - Resursenheten! Här arbetar olika professioner inom områden som demens och anhörigstöd. Du kommer att tillhöra ett positivt och engagerat gäng med hög trivselfaktor.
Samordnarens roll arbetar för att erbjuda meningsskapande sammanhang för seniorer. Du ska leda olika former av gruppaktiviteter, själv eller i samverkan med andra aktörer. Volontärverksamheten står inför ett utvecklingsarbete där det till en början kommer att kräva en större insats än det tidigare har gjorts.

I tjänsten kommer du att arbeta på flera träffpunkter, med aktiviteter, samtal, uppsökande arbete och informationsspridning.
Det ingår intern och extern samverkan, planering av program på kort och lång sikt, utvecklingsarbete och omvärldsbevakning. Att kunna föra dialog med våra besökare och deras önskemål är en självklarhet.
Eftersom Resursenheten är ny till sin konstruktion innebär detta flera utmaningar, bland annat bidra med att ”tänka nytt” och ”nya idéer”. Tjänsten innebär att arbeta med frihet under ansvar.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning och erfarenhet av att ha arbetat med äldre inom en politiskt styrd organisation.
Önskvärt är även erfarenhet av att ha arbetat med hälsofrämjande och förebyggande arbete för äldre som till exempel Förebyggande hembesök eller Trygg hemgång. Tjänsten kräver vidare en bra kommunikativ förmåga, att du har ett gott bemötande, har lätt för att samarbeta med olika målgrupper och professioner samt att du kan arbeta i team därför är det bra att ha erfarenhet av gruppdynamik och grupputveckling.
Tjänsten innebär både operativt arbete och direktkontakt med seniorerna men också att arbeta strategiskt. Det är viktigt att du tycker om förändringar och ser det som möjlighet till utveckling. Egenskaper som flexibilitet samt förmågor som att se helheten och att kunna förhålla sig till budget är betydelsefulla. Det krävs att du ser potential och möjligheter i situationer samt är en genomförare. Att vara van vid projekt är meriterande.

Att du delar kommunens värdeord är en självklarhet. Körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan till ett kul, stimulerande och utvecklande arbete!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: Snarast.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-20
Referensnummer: A720275

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Samtal från rekrytering, bemanningsföretag och säljare undanbedes.

Vänta inte med din ansökan - intervjuer kommer att ske löpande!

Upplysningar lämnas av:

Anna Laursdotter Garpvall
Enhetschef
Telefon: 031 7929713
E-post: anna.laursdottergarpvall@ partille.se

Susanne Carlund Johansson
Samordnare Seniorträffar
E-post: susanne.carlundjohansson@ partille.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster