Lärare En/ Sv alt. En/ Fr till Hovåsskolan år 7-9

Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 57 000 invånare. Vi är cirka 4 200 medarbetare i stadsdelen som arbetar för en bra vardag för göteborgarna. Genom att ge service, stöd och omsorg gör vi skillnad när det behövs. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamheter. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

Arbetsuppgifter:

Hovåsskolan är en F-9-skola med cirka 750 elever, uppdelad på tre enheter; F-6, 7-9 och grundsärskolan Läsö. Våra arbetslag kännetecknas av stort engagemang och hög kompetens. På skolområdet finns sim- och idrottshallar, och i skolans absoluta närhet även hav och skog. Det är också lätt att ta sig till och från skolan via busslinjen Rosa Express.

Vi söker en lärare i engelska samt ytterligare minst ett ämne, som skall vara svenska eller franska. Du blir ansvarig för planering, genomförande och utvärdering av undervisning i skolår 7-9. Du har tillsammans med en annan lärare även delat mentorskap för en klass.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare i berörda ämnen för en tillsvidareanställning. Vi välkomnar dock alla sökanden med andra relevanta meriter, även om det då bara kan bli en tidsbegränsad anställning.

Som person är du kreativ och trygg i dig själv. Med ett positivt förhållningssätt och trygghet främjar du goda relationer med elever, föräldrar och arbetskollegor. God samarbetsförmåga, kvalitetstänkande och idérikedom är egenskaper vi värderar högt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-08-10. Tillträdesdatum kan diskuteras.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-24
Referensnummer: A697838

Andra uppgifter:

Intervjuer och tillsättning kan komma att ske redan under ansökningstiden.

Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Upplysningar lämnas av:

Hans-Åke Norrby
Rektor
Mobiltelefon: 0727- 32 58 44
Telefon: 031-366 34 01

Carolin Juneberg
Rektor
Telefon: 0725- 00 60 27

Fackliga företrädare:

Carina Strand
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-367 29 57

Helena Andersson
Lärarförbundet
Telefon: 031-701 55 33

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster