Specialpedagog/ speciallärare Jonsereds skola F-5

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.
Jonsereds skola har knappt 250 elever från förskoleklass till och med årskurs 5. Ett gott samarbete finns mellan samtlig personal med fokus att hitta lösningar för elevens bästa.

Arbetsuppgifter:

Jonsereds skola söker en specialpedagog/speciallärare som kommer att arbeta med personal och elever främst i åk 4-5. Arbetet ska präglas av glädje till lärande, trygghet i att alla elever kan och nyfikenhet i att utforska sina gränser.
Arbetet består i att stödja pedagoger i deras arbete med eleverna, handleda pedagoger, göra pedagogiska utredningar, specialpedagogiska insatser med elever, stötta rektor i arbetet med särskilt stöd och extra anpassningar, samt vara drivande i kollegiet för utvecklandet av arbetssätt som gynnar lärandet.

Kvalifikationer:

Du ska vara utbildad specialpedagog eller speciallärare med hög kompetens och stort engagemang för elevernas, din egen och skolans utveckling. Du har fokus på eleven och dess inlärningsprocess både i grupp och som individ. Du har förmåga att se alla elever och ta hänsyn till olika förutsättningar.

Vi söker dig som är legitimerad specialpedagog/speciallärare, gärna med en grundexamen som lärare för elever i åk 1-6. Det är viktigt att du arbetar på ett reflekterat och systematiskt sätt samt har god förmåga att kommunicera och samarbeta.

Du tar ansvar för, och har god förmåga att skapa bra relationer till både elever och kollegor samt vårdnadshavare. Du har en positiv elev-/människosyn och god kompetens i gällande styrdokumenten. Du är lyhörd, flexibel, en genuin och tydlig vuxen som kan sätta gränser.
Det är meriterande om du har goda IT-kunskaper samt kunskap om kompensatoriska läromedel.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: Tillträde 16/8-17 eller enligt överenskommelse. Rekryteringen påbörjas allt eftersom ansökningar kommer in.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-04
Referensnummer: A697395

Andra uppgifter:

Referensnr. UN/2017:481
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Maria Nord
Rektor
Telefon: 031-792 17 56
E-post: maria.nord@partille.se

Fackliga företrädare:

Jacob Möllstam
Facklig Lärarförbundet
Telefon: 031-7921068
E-post: jacob.mollstam@ edu.partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster