Specialpedagog

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av ca 12 200 invånare.

Vi säger tack och hej till vår specialpedagog som efter flera år nu går vidare till andra arbetsuppgifter. Vill du ta över stafettpinnen och bli en i vårt team? Du kommer att få arbeta i en utvecklande miljö där både barnens och pedagogernas kunskaper och erfarenheter är viktiga i det dagliga arbetet. Vi strävar efter ett lustfyllt lärande som sker i meningsfulla sammanhang och våra ledord är lust, trygghet och kvalitet. Hos oss får du vara med och leda utvecklingsarbetet tillsammans med erfarna och medvetna pedagoger.

I nuläget är tjänsten på 90%, varav 60% är riktat till förskolan och 30% till F-6. Tjänsten kan utformas på olika sätt och därför finns möjlighet att diskutera nya upplägg.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter som specialpedagog är att arbeta med barn/elever och arbetslag från förskola till åk 6. I arbetsuppgifterna ingår det som en viktig del att ge handledning till pedagogerna för att tillsammans identifiera framgångsfaktorer. Du ska också driva skolutveckling, vara ett stöd för pedagogerna i arbetet med extra anpassningar och kartläggningar både på organisations-, grupp- och individnivå. I ditt uppdrag kommer du att identifiera, analysera och undanröja hinder som orsakar svårigheter i lärandemiljön. Du kommer också att medverka vid övergången mellan olika verksamheter.
I kommunen finns ett specialpedagogiskt nätverk där du kommer att ingå. På skolan har vi ett lokalt elevhälsoteam som du kommer att leda. Vidare har vi ett centralt elevhälsoteam där du ingår.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med specialpedagogutbildning, helst med förskollärarutbildning som grund. Det är viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer och positiva möten med barn, elever, pedagoger och vårdnadshavare för att lyckas i uppdraget. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget.
Erfarenhet krävs.
Vi ser gärna att Du har erfarenhet av arbetet som specialpedagog för de aktuella åldrarna.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid. 60-100%
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Eller enl överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-31
Referensnummer: A694928 -

Upplysningar lämnas av:

Rachel Wanther
Rektor
Telefon: 031 97 63 09
E-post: rachel.wanther@ockero.se

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare via kommunväxel
Telefon: 031-97 62 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster