Slöjdlärare (trä och metall) sökes till Lunnaskolan

Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det 10 minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 37 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen.

Lunnaskolan är en F-3-skola i Landvetter med fritidshem och särskola. Eleverna kommer från närområdet, Önneröd och Tahult. Skolan består av tre byggnader och en skolgård som inbjuder till många olika lekar och aktiviteter.

På skolan går 417 elever i årskurserna F-3 och fördelat på fyra förskoleklasser, fyra ettor, fyra tvåor, fem treor samt en särskoleklass.
Det finns en hög kompetens bland pedagogerna vilket ger förutsättningar för en god kvalitet. Vi strävar efter att ta tillvara barnens lek och kreativitet.

Arbetsuppgifter:

Vi behöver nu dig som kan undervisa i trä- och metallslöjd. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40% fördelat på torsdagar och fredagar.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som strävar efter att möta varje barn på dess nivå utifrån individuella behov och förutsättningar, både enskilt och i grupp. Du är en engagerad pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt och har förmågan att skapa goda möten och samspela med barn, föräldrar och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Du kommer att undervisa våra treor och våra elever i grundsärskola.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 40%
Tillträde: Tillträde: Vårterminen 2018.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-23
Referensnummer: A720847

Andra uppgifter:

Vi kommer att påbörja rekryteringen i takt med att ansökningarna kommer in.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Susanne Flenner
Rektor
Telefon: 031-724 83 42
E-post: susanne.flenner@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-724 67 32
E-post: lr@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster