Sjuksköterska, Hemsjukvården

Ale kommun med cirka 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 medarbetare som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Är du en drivande och entusiasmerande sjuksköterska som vill vara med och verka för en god hälso- och sjukvård i Ale kommun?

Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska har du ett övergripande ansvar att leda det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget.
Det innebär bland annat;
Att leda det medicinska arbetet och göra självständiga bedömningar av sjukvårdsinsatser. Samverka i tvärprofessionella team, såväl internt som externt. Arbeta med avvikelser och dokumentation. Handleda, delegera och undervisa personal i hälso- och sjukvårdsinsatser. Samverka och kommunicera med både interna och externa aktörer. Identifiera och förebygga risker i vården samt kartlägga patientens behov av hälso- och sjukvårdsinsatser. Som sjuksköterska i hemsjukvården utför du ordinationer på uppdrag av läkare eller efter egen bedömning. Uppdragen utförs som hembesök eller delegerad arbetsuppgift till omvårdnadspersonal. Arbetet sker i ordinärt och särskilt boende. Arbetet sker i första hand på dagtid men det ingår även kvällar och helgtjänstgöring var femte vecka.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har sjuksköterskeexamen. Vi ser gärna att du har arbetat några år som sjuksköterska i hemsjukvård och har ett uttalat intresse för målgruppen. Erfarenhet är meriterande.
Du ska ha god datorvana, erfarenhet av att dokumentera i journalsystem samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är en fördel om du har arbetat med kvalitetsregister såsom BPSD, Senior alert och palliativregistret. Har du erfarenhet av att handleda och undervisa personal är det meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är trygg i din profession, tar ansvar och har ett reflekterande förhållningssätt. Du är entusiasmerande och har god problemlösningsförmåga. Du ska ha lätt för att samarbeta och sätta patienten i fokus samt kunna handleda omvårdnadspersonal på ett pedagogiskt sätt. Du är varmt välkommen till hemsjukvården som värnar om samarbete och god gemenskap.
Arbetet kräver att du har B-körkort och är van att köra bil.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-11-06. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-27
Referensnummer: A718656

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Marie Nylander
Samordnare
Mobiltelefon: 0737-73 10 53
E-post: marie.nylander@ale.se

Anna-Karin Brask
Enhetschef
Telefon: 0303-33 07 57, 0704-32 07 57

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-33 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster