Slöjdlärare/ annat ämne sökes till Aspenässkolan

Vi är mycket stolta över Aspenäsenhetens verksamhet! Här finns många engagerade medarbetare och som anställd hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med drivna och initiativrika kollegor som sätter barn, utveckling och lärande i centrum. Enheten har en god struktur, vi skapar tillsammans ett gott salutogent arbetsklimat och hos oss finns stora möjligheter att utvecklas.

Läs gärna vår kvalitetsrapport, där vi berättar om vår verksamhet, vår arbetslagsutveckling samt om våra prioriterade mål i det systematiska kvalitetsarbetet.

Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens ca 40 000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet.

Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. För mer information besök gärna www.lerum.se

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med elever i år 3-5. I tjänsten ingår mentorskap för ett antal elever, samt undervisning i annat ämne, ca 30% av tjänsten. Du har ett nyfiket förhållningssätt och sätter eleven i centrum. Du använder de olika tekniker som krävs och individualiserar genom att utgå från elevernas intressen och förutsättningar, med utgångspunkt i ett processinriktat arbete och en entreprenöriell pedagogik. Du har god förmåga till relationsskapande mellan elever, vårdnadshavare och kollegor samt ett professionellt förhållningssätt.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av slöjdundervisning. Du är ansvarstagande och har god empatisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Din roll som pedagog och förebild är betydelsefull. Det är meriterande om du behärskar digitala verktyg.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-01-07

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-13
Referensnummer: A700535

Andra uppgifter:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Lotta Larsson
Rektor
Telefon: 0302-521382
E-post: lotta.larsson2@lerum.se

Fackliga företrädare:

Kerstin Cedergårdh
Facklig företrädare Lärarförbundet
Telefon: 0736888961
E-post: kerstin.cedergardh@ utbildning.lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster