Aspenässkolan söker ett kreativt team till vår slöjdverksamhet

Vi är mycket stolta över Aspenäsenhetens verksamhet! Här finns många engagerade medarbetare och som anställd hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med drivna och initiativrika kollegor som sätter barn, utveckling och lärande i centrum.Våra elever är trygga och når goda kunskapsresultat.
Enheten har en god struktur, vi skapar tillsammans ett gott salutogent arbetsklimat och hos oss finns stora möjligheter att utvecklas.
Våra lokaler bjuder in till ett tätt samarbete kring slöjdämnets olika moment och vi har även en ny bildsal i nära anslutning.
Läs gärna vår kvalitetsrapport, där vi berättar om vår verksamhet, vår arbetslagsutveckling samt om våra prioriterade mål i det systematiska kvalitetsarbetet.

Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens ca 40 000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet.

Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. För mer information besök gärna www.lerum.se

Arbetsuppgifter:

Nu efterlyser vi dig som är sugen på att skapa en slöjdverksamhet med utgångspunkt i kreativitet och skaparglädje. Vi söker främst dig som har lärarlegitimation med behörighet i slöjd, men vi välkomnar även dig med annan relevant bakgrund. Har du även behörighet att undervisa i annat ämne ser vi det som positivt.

Du vågar prova nya arbetssätt och har en flexibel grundsyn. Vi eftersträvar samarbete mellan kollegor och en nyfikenhet på att utveckla sin undervisning med hjälp av IKT. Du har god struktur på din undervisning med tydligt mål och syfte med lektionen. Du uppmuntrar eleverna att vara delaktiga i sitt eget lärande. Du har en god förmåga att möta elever med olika typer av behov.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av slöjdundervisning. Du är ansvarstagande och har god empatisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Din roll som pedagog och förebild är betydelsefull. Det är meriterande om du behärskar digitala verktyg.

Antal tjänster: 2. 70-100% per tjänst beroende på behörighet

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-01-07

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-13
Referensnummer: A700535

Andra uppgifter:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Lotta Larsson
Rektor
Telefon: 0302-521382
E-post: lotta.larsson2@lerum.se

Fackliga företrädare:

Kerstin Cedergårdh
Facklig företrädare Lärarförbundet
Telefon: 0736888961
E-post: kerstin.cedergardh@ utbildning.lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster