KUNDTJÄNSTMEDARBETARE

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Hedemora kommun, Kommunstyrelseförvaltningen söker en Kundtjänstmedarbetare för tidsbegränsat uppdrag.

Arbetsuppgifter: Vi söker en serviceinriktad medarbetare till Hedemora kommuns Kundtjänst för att stärka upp ett team på fyra personer med tillträde snarast t.o.m. sista december 2017. Du kommer främst att arbeta i kommunens växel med att ta emot samtal från våra medborgare men också ta emot besökare, hantera mail och övriga enklare administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Ett krav är att du har arbetat i någon form av serviceyrke där kunden är i fokus. Du behöver ha förmågan att behålla lugnet trots stundvis ojämn arbetsbelastning. I Kundtjänst arbetar vi i många olika system så erfarenhet av digitalt administrativt arbete är ett krav. Erfarenhet av arbete i telefonväxel är meriterande. Vi ser gärna att du har lätt för att ta till dig nya kunskaper och att du trivs med att ge god service. Hos oss är alla besökare lika viktiga och lika mycket värda.

Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska, har du även andra språkkunskaper är det meriterande. I Kundtjänst arbetar vi i säkerhetsklass vilket innebär att en säkerhetsprövning kan komma att göras. Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Ansök snarast då intervjuer sker löpande.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via www.offentligajobb.se

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till: 2017-12-31. Med möjlighet till förlängning.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-15

Arbetsgivarens referensnummer: KSF 8/17

Upplysningar lämnas av:

Anna Domeij
Kommunikationschef
Telefon: 0225-341 25

Facklig(a) företrädare
Kommunal och Vision förmedlas genom kommunens växel
Telefon: 0225-340 00

Tillbaka