Omvårdnadspersonal till Kullegårdens äldreboende timvikarier

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

I Partille kommun står det aldrig still, vi utvecklas ständigt för att ligga i framkant och skapa förutsättningar för att våra kollegor och medborgare ska ha det bra. På Kullegården hittar du ett glatt gäng där kulturen präglas av teamarbete. Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med och utveckla och arbeta mot vårt mål att leverera Sveriges allra bästa äldreomsorg.

På Kullegårdens äldreboende bor 58 hyresgäster och vi har inriktning mot demens och somatik.
Kullegårdens vision är att varje dag ska vara en bra dag för våra hyresgäster. Vi erbjuder ett gott utbud av aktiviteter. Kullegårdens medarbetare har hög kompetens inom palliativ vård.
På Kullegårdens äldreboende är vi nyfikna och ser möjligheter. Vi har ett ständigt förändringsarbete där du med ditt flexibla tankesätt och positiva förhållningssätt bidrar till att vara med att utveckla verksamheten. Vi vill ligga i framkant och vara visionära och provar gärna ny teknik och lösningar. Vi är nyfikna på vad du har att bidra och tillföra vår verksamhet så välkommen att söka till oss på Kullegårdens Äldreboende.

Arbetsuppgifter:

Vi erbjuder dig:
Ett värdefullt arbete på en arbetsplats med hög trivsel och vi förväntar oss att du är med och bidrar till detta.
En arbetsplats med mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund
Vi är varandras arbetsmiljö och den kännetecknas av en god stämning där vi bemöter varandra med respekt.
Du får givetvis en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter
Vi erbjuder dig att växa i din yrkesroll genom utbildning och kompetensutveckling
Friskvårdsaktiviteter, personalgym, öppna föreläsningar och möjlighet att se världen genom någon annans ögon och att ge äldre personer möjlighet ha ett aktivt och innehållsrikt liv.

I arbetet ingår social dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl i det svenska språket i både tal och skrift samt ha en god datavana.

Du kommer arbeta i kvalitetssystemen Senior Altert och BPSD.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av uppdrag som kontaktperson, omsorg, omvårdnad. Du ska arbeta aktivt med att förbättra våra hyresgästers livskvalitet och trygghet.

Kvalifikationer:

Du är en person med intresse för människor. Du har erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg. Du behåller lugnet i stressade och pressade situationer och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till varje situation.
Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.
Det vi värderar högt hos våra medarbetare är att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra ditt synsätt och förhållningssätt, vara självgående och ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter, prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och ha förmågan att sätta dig in i någon annan perspektiv.

Du ska kunna förhålla dig lojalt mot de rutiner och riktlinjer som gäller i Partille Kommun och på arbetsplatsen.

Vi begär utdrag ur polisens belastningsregister vid eventuell anställning. Utdraget uppvisas i obrutet kuvert. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Välkommen med din ansökan.

Antal tjänster: 8

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Löneform: Timlön
Varaktighet: Tillsvidare

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referensnummer: A741360

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Upplysningar lämnas av:

Anneli Franzén
Enhetschef
Telefon: 031-7929940

Helen Börjesson
Biträdande enhetschef
Telefon: 031-792 9968

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via Kundcenter. Tel:031-792 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster