Projektledning leder och spår

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter:

Du ska under projekttiden planera och genomföra de tillgänglighetshöjande åtgärder som efterfrågas på vissa av kommunens naturleder och spår. I samverkan med kommunens ordinarie personal planerar du vilka åtgärder som ska göras och ser till att dessa kommer på plats. Detta gäller såväl fysiska åtgärder som informationsmaterial. Du ska också självständigt svara för materialinköp.

Kvalifikationer:

Du ska ha en vana av arbete i natur och skogsmark. Erfarenhet från att leda liknande projekt är meriterande. Du arbetar självständigt men ska också i samverkan kunna anpassa dig till den arbetsgrupp som har detta som sitt ordinarie arbetsområde. Då projekttiden är kort är det meriterande om du har lokalkännedom.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: Projekttiden är 1 november till 15 mars. Omfattningen på tjänsten är 40 %.
Tidsbegränsat till: 2018-03-15

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-26
Referensnummer: A714128

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Lars Claesson
Avdelningschef
E-post: lars.claesson@partille.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster