<<Tillbaka

Lärare i bild till Gantofta skola i HelsingborgDu vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Gantofta skolan är en F-9 skola som ligger i natursköna Gantofta strax söder om Helsingborg. Omgivningen inbjuder och möjliggör olika utomhusaktiviteter för verksamheten. Skolan har ca 300 elever och vi har ett nära samarbete med andra skolor i de södra delarna av Helsingborg. Skolan ligger mitt i samhället och pendlingsmöjligheterna är goda då det både finns buss- och tågstation. Vi är en skola som växer. Vi söker dig som vill utvecklas, utmanas och bidra!

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad lärare i bild till åk. 6-8! Tjänsten är på 20%.

Din roll som bildlärare på Gantofta skola blir att undervisa våra härliga på mellanstadiet i bild.Du arbetar strukturerat och målmedvetet med ambitionen att varje elev ska ha möjlighet att nå sin fulla kapacitet.

Du förväntas planera och utvärdera din undervisning kontinuerligt. Du är givetvis även ansvarig för den pedagogiska dokumentationen kring elevgrupperna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i bild. Har du tidigare erfarenhet som bildlärare är det meriterande.

Du använder pedagogisk dokumentation som metod för att öka medvetenheten om det egna arbetet i skolan. Med hjälp av pedagogisk dokumentation synliggör och reflekterar du över förhållningssätt och lärandeprocesser. Dokumentationen används för att förstå och fatta nya beslut.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IKT som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. IKT är en väsentlig faktor i din lärande miljö för att söka, granska, lagra, producera, redovisa, utbyta information samt för att kommunicera med. Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer.

Det är en självklarhet för dig att följa forskning och utveckling och föra in det i undervisningen.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde omgående. Tjänsten är på 20%.
Antal platser: 1

Upplysningar

Niklas Haglind
rektor
042-105979
niklas.haglind@helsingborg.se

Charlotte Möllergren
Biträdande rektor - Gantoftaskolan
070 831 42 64
charlotte.mollergren@helsingborg.se

Fackliga representanter:

Lärarnas riksförbund
042-10 59 98

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: C17332
Sista ansökningsdatum: 2018-01-30


Sök jobbet här

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF


Nyfiken? Läs mer om oss på vår hemsida