Undersköterska till Säterigården i Mölnlycke

Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunen har ca 37 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen.

I en lummig del av Mölnlycke med 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg hittar du Säterigården. Säterigården är ett av Härryda kommuns äldreboenden med 32 lägenheter, en uteplats med odlingar och rubensdockor som är mycket uppskattade av brukarna. På Säterigården ser vi att det är viktigt med ett gott bemötande och att boende och anhöriga ska känna att de får både trygghet och inflytande i sin vardag. Vår målsättning är att det ska vara så fint och trivsamt att vi själva skulle vilja bo här när det så är dags.

Vår arbetsplats präglas av professionalitet och att vi alltid strävar efter att ge exceptionellt bra service. Samtidigt är det en lekfull stämning med både brukare och mellan kollegorna. Här ses det som positivt att våga ta initiativ och du får möjlighet att växa i ditt yrke.

För att trivas hos oss är du en god människokännare. Du är omvårdande och trivs med att arbeta tillsammans med dina kollegor. Att i vardagen hjälpa våra äldre medborgare till en meningsfull tillvaro ger dig energi och glädje. Du förstår din roll och är lyhörd och respektfull i ditt bemötande.

Arbetsuppgifter:

Du skall arbeta för att stärka den enskildes inflytande i sin vardag och kunna anpassa verksamhetens innehåll utifrån den enskildes behov och önskemål. En viktig del i arbetet är att skapa meningsfullhet för den enskilde.

Arbetet som undersköterska på Säterigården innebär bland annat:
• Omvårdnadsarbete inklusive arbete på delegering
• Relationsskapande med boende, anhöriga och kollegor
• Dokumentation av arbetet
• Aktivt deltagande i utvecklings- och förändringsarbete

Du arbetar dag/kväll/natt samt med helgtjänstgöring.

Kvalifikationer:

Vi lägger stor vikt vid att ha utbildad och kompetent personal. Du som söker är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom. I arbetet krävs att du klarar av att arbeta på delegation av legitimerad personal och har god datorkunskap.

Som person är du initiativrik, har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta självständigt. Du har ett gott bemötande och en förmåga att skapa förtroendefulla relationer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referensnummer: A744051

Andra uppgifter:

Tjänsten tillsätts med förbehållet att den inte tas i anspråk av eventuell övertalig personal.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Eva Sellgren
Enhetschef
Telefon: 031-724 85 01
E-post: eva.sellgren@harryda.se

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031-724 63 94
E-post: kommunal@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster