Öjersjö Storegård skola söker socialpedagog

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.Arbetsuppgifter:

Välkommen till vår fina skola Öjersjö Storegård i Partille!
Här får du möjlighet att jobba i en trivsam skola med skogen alldeles inpå knuten. Här brinner vi för kommunikation och utveckling tillsammans. Vi söker nu en socialpedagog som kan vara med och utveckla vår verksamhet. Det är mycket spännande som sker då området växer och möjligheter till att forma en skola för framtiden är många.
I uppdraget ingår att arbeta i elevgrupper och riktat med elever med särskilda behov, samt att tillsammans med mentor, pedagoger och arbetslag, vara ett stöd för elever i vardag och utveckling. Tjänsten innehåller arbete i skola och fritidshem. I tjänsten ligger även att vara behjälplig i föräldrakontakter och samverka med kollegor.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med barn och har en god förmåga att bygga relation till elever. Din uppgift kommer att vara att möta elevernas behov av stöd inom skol- och fritidsverksamhet, att ge dem kunskap och strategier för att utveckla sin sociala förmåga och stärka deras möjligheter att nå uppsatta mål. I ditt arbete ska du:

- ha ett nära samarbete med pedagoger och fritidspersonal kring elever i särskilt behov av stöd i fritidshemmet och delar av skoltid

- stödja eleven i dess språk- och kunskapsutveckling

- etablera goda relationer med elever och dess vårdnadshavare

- planera, genomföra och utvärdera skol- och fritidsverksamhet för elever i särskilt behov av stöd - både tillsammans med andra och på egen hand

- bidra till kompetensutveckling för lärare och fritidspersonal

- studiehandleda

- arbeta aktivt för ett inkluderande arbetssätt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har socialpedagogutbildning eller motsvarande och har erfarenhet att arbeta med elever i grundskolan. Du har ett stort intresse för att bygga relationer och på så sätt nå eleverna i sitt lärande. Du är flexibel, lyhörd och kan ta initiativ, du kan arbeta i team men även självständigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller kompetens inom lågaffektivt bemötande, coachande förhållningssätt eller arbetat med Ross Greenes CPS arbete.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: Tillsvidare anställning fr.o.m 180101

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-12
Referensnummer: A734828 / 2017:824

Andra uppgifter:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Kristin Arplöw
Rektor
Telefon: 031-7921764
E-post: kristin.arplow@ partille.se

Fackliga företrädare:

Alexander Köhn
Facklig företrädare lärarförbundet
Telefon: 031-7929756
E-post: alexander.kohn@ partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster