Bemanningskoordinator IFO/FH

Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar. Här bor ungefär 51 000 personer i en miljö som är en blandning av miljonprogramsområden, småhusbebyggelse och traditionell landsbygd med storslagen natur. Angered har ett mycket aktivt föreningsliv och här bor människor med ursprung från ett hundratal olika länder.

Stadsdelsförvaltningen driver verksamheter inom förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, hälso- och sjukvård samt social omsorg för funktionsnedsatta och äldre. Vi är 4000 anställda i förvaltningen.

Angered har en ung befolkning och en tydlig vision om utveckling inom en mängd områden, med fokus på trygghet, folkhälsa och förbättrade resultat i skolan. Detta gör att det finns energi och dynamik i förvaltningens arbete. Här får du vara med och uppfinna!
Mer information om stadsdelsförvaltningar i Göteborgs Stad hittar du på www.goteborg.se

Arbetsuppgifter:

Är du en serviceinriktad och noggrann person som har erfarenhet av bemanningsplanering?
Då kan du vara den vi söker!

Administrativa enheten bildades 2016 vilket innebar att alla administratörer inom individ och familjeomsorg samt funktionshinder samlades under en central enhet. Administrativa enheten ger kvalificerat stöd och service till sektorns chefer. Nu förstärker vi det administrativa stödet och söker ytterligare en bemanningskoordinator. Du kan förvänta dig ett gott kollegialt stöd från din närmaste kollega och ett nära samarbete med de enhetschefer ni stödjer.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

•Slutdiff: eventuella justeringar i förhållande till bemanningskrav.

•Kontrollera bemanningskrav och budget i timmar

•Gör beställningar på vakanser till bemanningsenheten som inte kan täckas av månadsvikariat.

•Leverera schema med bemanning i balans

•Kontinuerligt bevaka företrädesrätten enligt LAS

•Stöd till chefer med förslag till lösningar i chefens arbete med att definiera bemanningsbehov-/krav och att kontrollera samt granska och godkänna scheman.

•Kontrollera timbanker och säkerställa att anställningarna är korrekta/avslutade korrekt

•Uppföljning och kvalitetssäkring av schemaprocessen

Vi erbjuder dig en arbetsplats med trevliga och kompetenta kollegor, en dynamisk och öppen miljö, samt en enhet där vi vågar tänka nytt och trivs tillsammans.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskoleutbildning från administratörsprogrammet, offentlig förvaltning eller motsvarande eller minst 3 års erfarenhet som administratör. Du som söker har erfarenhet av arbete som schemaadministratör och mycket goda kunskaper i Time Care samt bemanningsplanering. Har du erfarenhet av utförarverksamhet inom funktionshinder samt systemet Personec ser vi det som meriterande.

Vi söker en positiv, lösningsfokuserad person som trivs med självständigt arbete i ett högt tempo. Du är noggrann med att leverera en god kvalitet samt slutföra arbetsuppgifter inom givna tidsramar. Du har förmåga att strukturera upp ditt arbete och på så sätt ligga steget före och snabbt ställa om till nya situationer. Då uppdraget innefattar mycket kontakter behöver du ha en god pedagogisk förmåga och ett gott bemötande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-17
Referensnummer: A710888

Andra uppgifter:

Urval och intervjuer kan påbörjas under annonseringstid.

Välkommen med din ansökan redan idag.
I Angered arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Du har möjlighet att få friskvårdsbidrag och tillgång till ett stort utbud av friskvård. Stadsdelen har också en cykelförmån samt förmånlig avbetalning av västtrafikkort.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att alltid ange din e-post i ansökan och att skicka in din ansökan digitalt, inte via e-post eller brev.

Vi undanber oss vänlig men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Upplysningar lämnas av:

Helena Lindberg, Administrativ chef
Telefon: 031-3651363
E-post: Helena.lindberg@ angered.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Adisa Karabegovic, Vision
Telefon: 031-365 22 76
E-post: adisa.karabegovic@ angered.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster