Leg Sjuksköterskor inom funktionshinder

Söker du ett arbete där du själv får växa samtidigt som du bidrar till att skapa välfärd? Där du har möjlighet att påverka och göra skillnad för såväl medborgare som företagare och föreningar? Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas och där vi tillsammans bidrar till att uppfylla stadens vision.

Mölndal Vision 2022, kan sammanfattas med orden ”Mölndal är den hållbara staden där alla får chansen. Med mod och kreativitet förstärker vi Västsverige.” Mölndals stad har drygt 4 600 medarbetare inom en mängd olika yrken som alla arbetar för att skapa välfärd för Mölndals 64 465 invånare och alla de människor som arbetar och verkar i staden. Vill du vara med?

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se

Arbetsuppgifter:

Område Hemsjukvård söker nu två legitimerade sjuksköterskor till dagtjänst gentemot patienter inom LSS-boende i Mölndals stad. Den ena tjänsten är en tillsvidareanställning och den andra tjänsten är ett föräldravikariat på motsvarande ett år.

Vill du arbeta i en verksamhet som satsar på utveckling av både organisation och dig som medarbetare med fokus på patientens behov och säkerhet? Du kommer att få vara en del i ett team med duktiga medarbetare som alla arbetar mot verksamhetens mål. Som anställd i Mölndals stad får du ett generöst friskvårdsbidrag. Under 2017 har det också varit en speciell lönesatsning på sjuksköterskor. Om du blir en av oss erbjuder vi dig dessutom en lugn och trygg introduktion.

I ditt arbete kommer du att ansvara för bedömningar, planering av specifika omvårdnadsbehov och för att upprätta individuella vårdplaner tillsammans med patienten och ev. anhöriga. I ansvaret ligger också att följa gällande lagstiftning. Du arbetar konsultativt, hälsofrämjande och förebyggande, samt bidrar till samverkan kring den enskilde patienten.

Egenskaper som positiv attityd, initiativförmåga och engagemang, samt förståelse för vikten av samarbete och ett gott bemötande är viktigt.

Kvalifikationer:

- Legitimerad Sjuksköterska. Vi ser gärna att du har specialistutbildning i psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig
- God datavana och körkort
- Dagligen är du gäst i andras hem varför det är viktigt att du kan skapa trygghet samt leverera med kvalitet
- Kan arbeta strukturerat och målinriktat samt ansvara för helheten

Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och dina personliga egenskaper. I denna rekrytering kommer urval och intervjuer att sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Sysselsättningsgrad 100 procent. 40 tim arbetsvecka (måndag-fredag, ej röda dagar). Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-01
Referensnummer: A695552

Andra uppgifter:

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Irene Heller
Enhetschef SSK natt, kväll och funktionshinder dag
Mobiltelefon: 0767-88 75 98

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster