Barnskötare och Förskollärare, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi en förskollärare och en barnskötare till förskolan i Göta.

Vi söker dig som vill vara med och starta upp vår nya spännande förskola i Göta. Förskolan kommer ligga i en vacker miljö med närhet till skog och sjö. Den arkitektritade förskolan kommer ha fyra avdelningar med många ytor för möten samt en gemensam matsal.

Vi arbetar mycket med att skapa en tillåtande och nyfiken miljö på förskolan där barnen är i fokus. Vi har ett nära samarbete med specialpedagog samt att vi har utvecklingspedagoger som har ett förstärkt uppdrag att leda och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan.

Ta chansen att få vara med och skapa den bästa förskolan för våra barn!

Kvalifikationer:

För barnskötartjänsten är du utbildad barnskötare med inriktning barn. Du är en kreativ och skapande person som vill vara en del i att utveckla det kollegiala arbetet på förskolan. Du är nyfiken och flexibel och har en hög närvaro i ditt arbete och sätter barnen och ditt uppdrag i fokus.

För förskollärartjänsten är du legitimerad förskollärare. Förskolan kommer arbeta med naturen i fokus så vi ser gärna att du har erfarenhet av eller utbildning mot utomhuspedagogik.

Både som barnskötare och förskollärare är du kreativ och initiativrik. Du vill vara med och utveckla det kollegiala samarbetet och lärandet med övriga kollegor i arbetslaget i syfte att utveckla verksamheten på avdelningen och förskolan.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-30
Referensnummer: A713954

Andra uppgifter:

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Upplysningar lämnas av:

Pia Mattsson
Förskolechef
Telefon: 0520-65 99 93
E-post: pia.mattsson@lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Annika Liljemark
Lärarförbundet
Telefon: 073-544 56 29
E-post: lararforbundet@ lillaedet.lararforbundet.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster