Timvikarier till Hällingsjö skola, Härryda kommun

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb.
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det 10 minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 37 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen.

Vi söker dig som kan vikariera när någon av vår ordinarie personal är borta. Vikariat kan ske som klasslärare, elevassistent, på fritids eller i förskoleklass.

Hällingsjöskolan är en av Härryda kommuns minsta skolor. Här går ca 115 barn från förskoleklass till och med årskurs 5. Det finns två fritidshem: Björken och Boken samt en fritidsklubb.
Hällingsjöskolan ligger i östra delen av kommunen, nära Gingsjön. Det är lätt att ta sig ut i naturen och pedagogerna utnyttjar möjligheten att vara utomhus tillsammans med barnen. Det är gångavstånd till sjön där man kan bada på sommaren och åka skridskor på vintern. Alla klassrum är utrustade med interaktiva skrivtavlor och eleverna har tillgång till surfplattor och datorer.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill arbeta med barn och som vill skapa meningsfulla, utmanande och kreativa sammanhang tillsammans med oss. Vi lägger stor vikt vid vårt bemötande gentemot barnen och varandra och har en öppen dialog där vi samarbetar över gränserna. Vi tror på det kompetenta barnet som vill, kan och duger. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och någon form av pedagogisk utbildning. Du har förmågan att skapa positiva möten mellan elever, föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som
• Du ska ha fyllt 18 år och vi ser gärna sökande som kan ställa upp med kort varsel när vi ringer även om du får ett samtal från oss på morgonkvisten.
• är uppdragsmedveten och vill vara med och utveckla arbetet mot skolans mål
• är lyhörd och har förmågan att se varje barns individuella behov och förutsättningar, både enskilt och i gruppen
• är en engagerad, flexibel person med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt
• Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde: Efter överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-31
Referensnummer: A713921

Andra uppgifter:

Vi påbörjar rekryteringsarbetet efter hand som ansökningarna kommer in, så vänta inte med att söka.

Utdrag från polisens belastningsregister krävs vid anställning så beställ gärna det i god tid då det tar ca 10 dagar att få det.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Annelie Bergman
Skoladministratör
Telefon: 031-724 86 75
E-post: annelie.bergman@ harryda.se

Niklas Henningsson
Rektor
Telefon: 031-724 85 71
E-post: niklas.henningsson@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster