Vi söker undersköterskor till ordinärtboende

Publiceringsdatum: 2018-01-22

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Arbetsuppgifter

Som undersköterska ger du tillsammans med övriga medarbetare hjälp och stöd till brukare i det egna hemmet utifrån deras individuella behov, önskemål och förutsättningar. Du ansvarar för att ge vård, omsorg och service med god kvalitet. I detta ingår bland annat personlig omvårdnad, medicinska insatser som utförs på delegation av legitimerad personal, matlagning, städning, tvätt och dokumentation. Dokumentation sker i vårt verksamhetssystem. Inom ordinärt boende cyklar och/eller kör vi bil till våra brukare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom ordinärt boende och känner dig trygg i din yrkesroll.

Som person är du flexibel, kan prioritera och hantera snabba omställningar i arbetet. Du har ett professionellt och respektfullt bemötande och är lyhörd för brukarnas individuella behov. Du är ansvarsfull i ditt arbete, har god samarbetsförmåga och kan självständigt utföra arbete på uppdrag av andra.

Då arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du behärskar svenska i tal och skrift samt har god datorvana. Då vi cyklar och i vissa fall kör bil till våra brukare så är det krav på att du kan cykla. Körkort är meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid / deltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 5

Ansökan

Ansök senast: 2018-02-04

Referensnummer: 175-18-23

Kontaktpersoner

 • Sadmila Avdic
 • Sektionschef
 • 076- 639 45 63
 • 040-34 96 27
 • Marina Jakobsson
 • Sektionschef
 • 070-953 68 91
 • 040-34 52 20

Fackliga företrädare

 • Kommunal expedition
 • Kommunal
 • 040-34 55 04

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Befattningarna ledigförklaras under förutsättning att de ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Möjlighet finns till önskad tjänstgöringsgrad enligt Malmö stads riktlinjer.

På denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.