Skolsköterska

Ljungviksskolan är en nybyggd F-9 skola som ligger i Gråbo. Skolan är organiserad i arbetslag med ca 100 elever i varje lag. Det finns två F-3 lag, ett 4-5 lag och ett 7-9 lag. Som skolsköterska ingår du i skolans elevhälsoteam tillsammans med kurator, specialpedagog och logoped. Vi arbetar utifrån entreprenöriellt lärande för att öka elevernas motivation, nyfikenhet och drivkraft. Vår skolas fokusområden under läsåret 17/18 är digitalisering och specialpedagogik.

Arbetsuppgifter:

Som skolsköterska i elevhälsoteamet har du fokus på det främjande och förebyggande arbetet och du bidrar i detta arbete utifrån den kompetens som är specifik för din profession. Elevhälsoteamet på Ljungviksskolan arbetar nära arbetslagen för att stödja elever och främja lärandet, för att alla elever skall utvecklas så långt som möjligt. I rollen som skolsköterska hos oss ser du din del i helheten när det gäller det hälsofrämjande arbete. Du arbetar nära tillsammans med skolans pedagoger och personalen i elevhälsoteamet. Du är förtrogen med elevhälsans uppdrag i skolans styrdokument och har förmåga att skapa goda relationer med såväl barn och föräldrar som kollogor. Flexibilitet och samarbete tillsammans med ett genuint intresse för barn och ungdomars vardag samt en helhetssyn på uppdraget i skolan präglar ditt förhållningssätt.

Kvalifikationer:

Du har genomgått utbildning till skolsköterska och har erfarenhet av att arbeta inom skolan.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-10-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-08
Referensnummer: A705636

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar drygt
2 800 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 40 000 invånare.

Kommunens eftersträvar att medarbetare ska en an arbetsmiljö främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård, personalstöd och semesterväxling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Ingela Lundh
Rektor
Telefon: 0302 - 52 17 33
E-post: ingela.lundh@lerum.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster