Lekstorpsskolan söker kreativ musiklärare, Lerums kommun

I Gråbo pågår just nu ett av Sveriges mest spännande utvecklingsprojekt. Du som är utvecklingsbenägen och vill jobba i team, helt i linje med läroplanens intentioner, kommer att känna Dig inspirerad och utmanad på Lekstorpsskolan.
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Gråbo är en mycket naturskön del av Lerums kommun. Hit tar Du Dig lätt och smidigt från Göteborgs centralstation med exv Gråbosnabben eller Orange Expressbuss.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en lärare som ska undervisa i musik i första hand, men gärna även ytterligare något ämne. Lekstorpsskolan har elever i alla årskurser från f-klass till årskurs 9. Undervisningen för denna tjänst, sker detta läsår i årskurs 4-6. Tillsammans med ytterligare en musiklärare, jobbar du med musikämnet i Gråbos tre skolor . Dessutom tillhör Du ett arbetslag och är processledare för en grupp elever i årskurs 4-6 på Lekstorpsskolan. Du har med fördel ytterligare ämneskombinationer i Din legitimation.

Kvalifikationer:

Du är en kreativ pedagog som är van att alltid sätta eleven i fokus. Din undervisning gör eleverna motiverade och nyfikna och inspirerar deras egna inre drivkraft. Du arbetar utifrån ett entreprenöriellt förhållningssätt och Du är väl förtrogen med att arbeta mål- och resultatinriktat. Du vill arbeta i ämnesövergripande projekt och Du tycker att de kreativa processerna har en naturlig plats i varje elevs skolvardag. Du gillar att arbeta i team och Du vill arbeta med att utveckla elevernas förmågor och kunskaper utifrån ett omvärldsperspektiv. Genom att förändra bemötande och lärmiljö fångar Du var och en av de olika elever Du möter i Din vardag som pedagog.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-08-22

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-21
Referensnummer: A698247

Andra uppgifter:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar lämnas av:

Martina Skogberg
Rektor
Mobiltelefon: 0302-52 17 18
E-post: martina.skogberg@lerum.se

Fackliga företrädare:

Åsa Magnesköld
Telefon: 0722-272132
E-post: asa.magneskold@lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster