Fritidspedagog sökes till Kalvhagsskolan

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Vi har nu en ledig tjänst hos oss och vi söker dig som är fritidspedagog. Tjänsten är belägen på Kalvhagsskolan som har 130 elever från förskoleklass till årskurs 5. Närhet till hav och natur samt en underbar skolgård ger utrymme för utomhuspedagogik.

Arbetet innebär att du tillsammans med dina kollegor driver pedagogisk verksamhet för eleverna. Du kommer att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Under en arbetsdag hos oss har du ett nära samarbete med skolan och i tjänsten ingår det att arbeta med eleverna under hela skoldagen. I vår fritidshemsverksamhet ingår barn i åldrarna 6-11 år.

Vi har kunniga pedagoger som ser till att varje barn möts och utvecklas utifrån sin nivå, från förskoleklass ända upp till femman. På rasterna är det framförallt du som fritidspedagog som utvecklar rastaktiviteter tillsammans med barnen.

Trygghet, arbetsglädje och kunskap är tre av skolans ledord. På Kalvhagskolan arbetar vi i arbetslag där alla bidrar till att våra härliga elever ska få det absolut bästa, både i skolan och på fritids. Vi arbetar aktivt med vårt gemensamma förhållningssätt i syfte att ta tillvara ta på varandras kompetenser på bästa sätt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i fritidshemsverksamhet och det är meriterande om du är behörig fritidspedagog. Har du kunskap eller behörighet att undervisa i något ämne är även detta meriterande.

Som person är du lugn, flexibel, stabil, tillmötesgående och har förmågan att skapa en trygg miljö för alla elever. Du tycker om att samarbeta med andra människor och är duktig på att skapa goda relationer till elever, kollegor och föräldrar. Du är engagerad i ditt arbete och drivs av viljan att få bidra till barns utveckling.

Då du leder både små och stora grupper är det viktigt att du tycker om att arbeta i båda dessa sammanhang och kan engagera och motivera eleverna. Du bidrar gärna med idéer och nya tankesätt för att hela tiden driva verksamheten framåt.

Rekryteringsarbetet kan påbörjas innan sista ansökningsdag så tveka inte på att söka redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-14
Referensnummer: A711070

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag samt reseförmån i form av subventionerat Västtrafikkort och cykelförmån. Även arbetskläder och pedagogisk lunch ingår i tjänsten.

Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Cristina Flygelring
Bitr. rektor
E-post: cristina.flygelring@ vastra.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Carl-Gustav Huld
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-366 57 00

Irene Andersson
Lärarförbundet
Telefon: 031-701 55 31

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.



<< Tillbaka till listan över lediga tjänster