Specialpedagog till Alléskolan i Floda

Alléskolan, med ca 540 elever ligger i Floda och vår organisation med sju självständiga arbetsenheter, EHT samt fritidsgården har visat sig skapa ett bra arbetsklimat och trivsel. Varje arbetsenhet förfogar över en egen del av skolan vilket skapar struktur och lugn för eleverna som slipper för många förflyttningar. Alléskolan är en skola som arbetar utifrån en arbetslagsstyrd organisationsmodell.

Skolan har en tydlig infrastruktur vilket genererar möjlighet att föra enhetens utvecklingsfrågor framåt.

Till Floda tar du dig enkelt med pendeltåget ifrån Alingsås och Göteborg. Från stationen är det kort gångavstånd till skolan.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu dig som är en driven, utvecklingsbenägen och engagerad specialpedagog som dessutom precis som oss, värdesätter att ha kul och trivsamt på sitt jobb.
Vi behöver dig som är flexibel, vill tänka nytt, ser möjligheterna och tar dem. Du är utmanande i din roll som handledare. Eftersom du ingår i ett elevhälsoteam på skolan och i ett större kollegium i Floda tillsammans med övriga speciallärare/specialpedagoger kommer du att få tillgång till mycket erfarenhetsutbyte och stor möjlighet att påverka och driva utvecklingen på enheten framåt. Lerums EHT får även tillgång till handledning centralt. På Alléskolan har du en specialpedagogkollega.

Kvalifikationer:

Vi lägger stor vikt vid elevernas entreprenöriella kompetenser så därför vill vi att även du är flexibel, kreativ, målmedveten, besitter inre drivkraft, tar ansvar, är delaktig samt arbetar för ökad motivation. Du är dessutom utbildad specialpedagog.

Som person är du relationsskapande och har ett gott bemötande mot såväl elever som vårdnadshavare och kollegor. Du samarbetar framgångsrikt med andra och är initiativtagande till att prova nya metoder och arbetssätt för att uppnå goda resultat. Du värdesätter olikheter och arbetar aktivt för ökad inkludering tillsammans med eleverna. Du uppskattar att arbeta i team och ser vinsten med vad ett sådant samarbete innebär.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-01-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referensnummer: A714986

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar drygt
2 800 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 40 000 invånare.

Kommunens eftersträvar att medarbetare ska en arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård, personalstöd och semesterväxling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Anette Larsson
Rektor
Telefon: 0302521650
E-post: anette.larsson@lerum.se

Åsa Hagström
Specialpedagog
Telefon: 0302-521656
E-post: asa.hagstrom@lerum.se

Lisbeth Ulriksson
Specialpedagog
Telefon: 0302-521638
E-post: lisbeth.ulriksson@ lerum.se

Fackliga företrädare:

Sofia Hansson Molin
Ämneslärare
E-post: sofia.hanssonmolin@ lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster