Förskollärare till Småfolkets förskola i Eklanda

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Varmt välkommen till Småfolkets förskola i Eklanda, en förskola med två avdelningar 1-5 år belägen i ett eget hus med fin gård på en lugn gata med närhet till skog och allmän lekplats.
Förskolan har förut varit i privat regi, men ingår sedan drygt ett år tillbaka i Skolförvaltningen, Mölndals stad. Här finns ett tydligt fokus på dem vi är till för, barnen. Deras intressen och behov styr verksamhetens miljöer och riktning.
Nu finns tillfälle för dig som är utbildad förskollärare att bli en del av vår goda arbetsplats, Småfolkets förskola.Arbetsuppgifter:

Vi letar efter dig som vill vara med och fortsätta skapa bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande genom nyfikenhet och kreativitet. Kan det vara du?

Vidare erbjuder vi förvaltningsövergripande kompetensutveckling då Mölndals Stad har flertalet stödjande inspirerande pedagogiska nätverk. Det finns även väl tilltagen friskvårdspeng, tillgång till individuellt IKT -verktyg samt arbetskläder för dig som är anställd i Staden.

Kvalifikationer:

Du tror på barnets kompetens. Du är en närvarande, nyfiken och medforskande pedagog.
Vi söker dig som vill vara med i en verksamhet som utvecklas, där du är en viktig del i att skapa bästa tänkbara förutsättningar för barnen, dina kollegor och dig själv. Du är professionell i din kommunikation och värdesätter mötet med andra.

Du tar ett stort ansvar och har en hög pedagogisk medvetenhet. Du tar initiativ och driver det pedagogiska arbetet framåt tillsammans med dina kollegor.

Kontinuerlig reflektion och dokumentation över ditt och arbetslagets förhållningssätt och verksamhet är en självklarhet för dig.

Välkommen till oss!


Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referensnummer: A727984

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Karin Forsler
Förskolechef
Mobiltelefon: 070-761 76 74
Telefon: 031-315 20 12
E-post: karin.forsler@molndal.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-27 09 09
E-post: lararforbundet@molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster