Lärare i fritidshem till Jonsereds skola

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter:

Jonsereds Skola har cirka 250 elever från förskoleklass till och med årskurs 5. De allra flesta eleverna från förskoleklass till och med årskurs tre är på fritidshemmet före- och/eller efter skoldagens slut. Vi strävar efter att se hela barnet hela dagen och fritidshemmet ska komplettera skolan. Du ingår i arbetslag med andra fritidspedagoger och grundskollärare. Vi söker dig som tillsammans med arbetslaget vill ansvara för verksamheten på fritidshemmet. Under skoldagen arbetar du tillsammans med grundskollärare i klass.
Jonsereds historia och närhet till det lilla samhället skapar gemenskap och trygghet. Skolan har en lång tradition av kreativt utvecklingsarbete, hög IT-kompetens och med en stark förankring i värdegrund och förhållningssätt.

Kvalifikationer:

Du har en pedagogisk högskoleutbildning med inriktning mot fritidshemmet. Vi ser gärna att du också har behörighet för undervisning i grundskolans tidiga år. Erfarenhet är en merit. Du tillför lust och energi, ser möjligheter och vilja till samarbete. Du har förmåga att se alla elever och ta hänsyn till olika förutsättningar. Du vill vara med att utveckla fritidshemmet så att det stimulerar elevernas utveckling och lärande, främjar delaktighet och inflytande och erbjuder en meningsfull fritid.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: 2018-01-08

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-15
Referensnummer: A707258

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Maria Nord
Rektor
Telefon: 031-792 17 56
E-post: maria.nord@partille.se

Fackliga företrädare:

Jacob Möllstam
Facklig Lärarförbundet
Telefon: 031-7921068
E-post: jacob.mollstam@ edu.partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster