Hedens skola söker musiklärare

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategisk belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 200 invånare.

På Hedens skola möts Du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och mycket glädje. Du arbetar här i en stimulerande och positiv miljö med goda relationer mellan pedagoger, elever och föräldrar.

Hedens är en förskola och skola för åldrarna 1-16 år, med ett helhetstänk kring verksamheten. Vi har renoverat och byggt till för att få moderna, ändamålsenliga lokaler för en skapande, kreativ undervisning enligt ledorden Trygghet, Respekt och Kreativt lärande!

Blir du nyfiken? Titta in på skolhusockero.com för att få veta mer!

Arbetsuppgifter:

Hedens skola på Hönö söker dig som är behörig musiklärare. Vi söker en tydlig och engagerad lärare som kan anpassa och lägga upp din undervisning så den passar såväl gruppens som elevens individuella förutsättningar. Du har god förmåga att samarbeta med elever, kollegor och föräldrar.Du trivs bra med att arbeta i arbetslag och vill bidra aktivt i skolans gemensamma utvecklingsprojekt.

Kvalifikationer:

Musiklärarutbildning eller motsvarande.

Du är en trygg i din lärarroll med beprövad förmåga att stärka elevernas självförtroende och du har givetvis god pedagogisk och social kompetens. Du kan arbeta självständigt och du har en förmåga att ge en lärorik och givande undervisning. Du strävar efter att hela tiden utveckla dig själv och lärmiljön. Stor vikt läggs vid därför vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete/undervisning är meriterande.


Omfattning: Deltid. 50 %
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-10-01. Snarast
Tidsbegränsat till: 2018-06-20

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-22
Referensnummer: A713114

Andra uppgifter:

Vi kommer att tillämpa löpande intervjuer i rekryteringsprocessen för denna tjänst och ser därför att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Lars Utbult
Rektor
Mobiltelefon: 0706-90 62 07
Telefon: 031-97 63 24
E-post: lars.utbult@ockero.se

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare via kommunväxel
Telefon: 031-97 62 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster