Personalspecialist till Personalfunktionen

Precis utanför Göteborg hittar du oss; en nyfiken flygplatskommun som växer stadigt. Våra invånare är yngre än i resten av landet, hit flyttar till exempel gärna barnfamiljer. Kanske vill de åt skogen och sjöarna, kanske är det de korta pendlingssträckorna och den snabba kollektivtrafiken som lockar. Till centralorten Mölnlycke är det 10 minuters bilfärd alt. 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Busshållplatsen ligger i anslutning till kommunhuset och det finns även flera möjligheter till gratis parkering. Härryda kommun erbjuder alla anställda friskvårdsbidrag, gratis telefonsamtalsstöd samt att köpa buss/tåg-årskort genom månadsavdrag på lönen.

Härryda kommun har en central personalfunktion, placerad i Mölnlycke, som arbetar både operativt och strategiskt. Vid personalfunktionen är vi totalt 22 medarbetare. Funktionen består av tre enheter; personal, lön och Oasen som i huvudsak arbetar med förebyggande personalvård. Vi söker nu en ny personalspecialist som ska stödja några av kommunens 150 chefer, vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter:

Arbetet som personalspecialist är omväxlande och självständigt med stora möjligheter att påverka arbetsformer och strukturer. Inom PA-enheten arbetar fem personalspecialister, en utredare och en personaladministratör. Varje specialist arbetar gentemot varsin sektor och har direktkontakt med de chefer som arbetar där.

Du kommer att arbeta med strategiska och operativa PA-frågor i nära samarbete med såväl kollegor som kommunens chefer, samt i samverkan med våra fackliga organisationer. Ditt uppdrag är att ge kvalificerat konsultativt stöd inom hela PA-området utifrån de frågor våra chefer möter i sin vardag. Du kommer också vara delaktig i och arbeta fördjupat med en eller flera PA-processer.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskolexamen inom PA-området eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du som söker ska ha erfarenhet av kvalificerat PA-arbete. Du tolkar och omsätter arbetsrätt i praktiken, är trygg, strukturerad och professionell i din yrkesroll. Du är van att ha många kontakter, har god samarbetsförmåga och kan samverka med andra aktörer på ett förtroendeingivande sätt. Du bidrar aktivt till att utveckla arbetet, är prestigelös och uttrycker dig väl i tal och skrift.
Vi vill att du har en god pedagogisk och analytisk förmåga och är ansvarstagande.

Du är flexibel och har ett konsultativt arbetssätt samtidigt som du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i grupp och att skapa förtroende. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15
Referensnummer: A716538

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Anders Pettersson
Personalchef
Telefon: 031-724 63 39

Pernilla Carlsson
Personalspecialist
Telefon: 031-724 63 43

Fackliga företrädare:

Jennie Andersson
Vision
Telefon: 031-724 63 42

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster