Hallerna förskola/ skola söker förskollärare i förskoleklass

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Sektor Utbildning i Stenungsund omfattar 16 förskolor och 10 grundskolor med tillhörande Skolbarnomsorg och Grundsärskola. Det går ca 5.500 barn/elever inom verksamheterna.
I Sektor Utbildning ingår även Gymnasium, Vuxenutbildningen samt Kultur- och Fritid.

Stenungsund är en barnvänlig kommun där vi värnar om barns rättigheter och arbetar för att barn och ungdomar ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Hallerna Skola och förskola startade sin verksamhet i nybyggda lokaler januari 2015. Vårt arbete utgår från vår vision;
”På Hallerna förskola och skola får varje individ växa genom kunskap, glädje och trygghet.”

Vår skola är i uppbyggnadsskede vilket ger dig stora möjligheter att påverka och ha inflytande i hur vår verksamhet ska utformas samtidigt som det kräver engagemang och uthållighet.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ansvara för förskoleklassens verksamhet tillsammans med en ytterligare en lärare, samt arbeta viss del på skolans fritidshem. Du kommer att ingå i ett arbetslag. Som pedagog ansvarar du för planering och genomförande av den pedagogiska verksamheten, vilket innefattar att du dokumenterar, följer upp och utvärderar. Du medverkar aktivt i skolans utveckling och tar ansvar för den egna kompetensutvecklingen. Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar.

Kvalifikationer:

Vi vill att du har adekvat högskoleutbildning, som förskollärare eller lärare för yngre åldrar.
Vi vill att du som person, ser utvecklingsarbete som något positivt, och vill vara med och utveckla Hallerna förskola/skola och i förlängningen dig själv som person. Vi söker dig som är trygg och entusiastisk. Du behöver ha en välutvecklad kommunikativ och pedagogisk förmåga och kunna se vikten av samarbete. Vi vill att du tar ansvar för och skapar ett gott arbetsklimat för en lugn, stimulerande och trivsam skolmiljö och att du ser samarbetet med hemmen som en mycket viktigt förutsättning för en bra verksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Heltid 100%
Tidsbegränsat till:  Tillträde aug 2017

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Referensnummer: A704445

Andra uppgifter:

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Stenungsunds kommun ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Stenungsunds kommun undanber kontakter från rekryteringsbolag då kommunen har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Ingela Bratt
Rektor tillika förskolechef
E-post: ingela.bratt@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster