Undersköterskor till hemtjänst kväll Västra Hisingen

Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 3 500 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Arbetsuppgifter:

Medarbetarna i hemtjänsten på Västra Hisingen svarade mycket positivt på årets medarbetarenkät och ger generellt en mer positiv bild av sin arbetsplats i jämförelse med Göteborgs stad. Vi tänker stort och vi vill bli den bästa hemtjänsten, vill du vara med?

Nu söker vi undersköterskor till hemtjänsten i Västra Hisingen som enbart vill arbeta kväll. Vi söker medarbetare till ordinär hemtjänst i Biskopsgården och i Torslanda. Vi söker även undersköterskor som vill arbeta med inriktning demens samt stroke i Biskopsgården.

Med anledning av att arbetet utförs på kvällstid har satsningar på medarbetarens arbetsmiljö genomförts, bland annat på transportmedel och en utökad bemanning. Varje medarbetare har tillgång till bil och arbetar två och två om behovet finns. Våra medarbetare känner sig i dagsläget väldigt trygga i området och i arbetet. Om du arbetar kväll har du även möjlighet att ta till vara på dagen.

Vi har den enskilda i fokus och arbetar för en hög kontinuitet, där vi idag är en av de bästa i vår stadsdel. Detta tror vi skapar trygghet och kvalitet både för den enskilde samt för dig som medarbetare. Vi har även låg frånvaro och bra ekonomi. Ditt största verktyg i arbetet är ditt eget bemötande.

Som undersköterska i hemtjänsten utför du vård och omsorg samt service till personer med hemtjänst i personens egna hem utifrån biståndsbeslut och delegerade insatser från sjuksköterska. I uppdraget ingår att dokumentera samt samverka med andra såsom andra hemtjänstenheter och hemsjukvård.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som vill vara med och utveckla hemtjänstarbetet under kvällstid.

Det är ett krav att du har en avklarad omvårdnadsutbildning för att kunna utföra uppdraget som undersköterska. B-körkort och körvana är också ett krav då vi använder bilar som transportmedel varje kväll. Erfarenhet inom yrket är mycket meriterande.

För tjänsterna som är riktade mot demens och stroke så är det meriterande om du har någon fördjupning inom demens eller erfarenhet från området. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med personer med stroke eller att du är intresserad av rehabilitering.

Arbetet utförs till stor del självständigt i den enskildes hem. Därav behöver du vara ansvar- och initiativstagande. Du kommer att möta många olika personer i ditt yrkesutövande vilket även ställer krav på din sociala förmåga.

I uppdraget ingår även att du dokumenterar och kommunicerar med intressenter inom och utanför organisationen. Därför krävs det att du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift samt erfarenhet att upprätta en gemomförandeplan. Att arbeta med datorn som arbetsredskap är naturligt för dig.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 8

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kvällstid
Tillträde: Tillträde: Snarast enligt överenskommelse. Arbetstiderna är kl. 15.15-23.00.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referensnummer: 624/17

Andra uppgifter:

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl a friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har röktfri arbetstid.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Sonja Sköld
Enhetschef
Telefon: 031-366 66 87

Ann-Sofie Persson
Enhetschef
Telefon: 031-366 63 26

Caroline Allebring
Enhetschef
Telefon: 031-366 63 49

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031-3666063 / 031-3666062

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster