Stödassistent, skötare och/ eller undersköterska, Klockarängen

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Klockarängens särskilda boende har 48 lägenheter med 49 boende fördelade på sex mindre enheter. Boendet vänder sig till personer med demenssjukdomar och en helt ny enhet med psykogeriatrisk inriktning, som startade den 1 september 2017 med fem lägenheter. Boendet finns i en naturskön miljö i Skepplanda.

Arbetsuppgifter:

Nu under hösten öppnade vi en ny enhet och det är där du kommer in! Här vill vi skapa en hemlik miljö där personernas individuella behov möts på ett respektfullt och professionellt sätt. Få standardlösningar kommer att passa, utan det gäller att ni som team är flexibla och påhittiga för att nå det bästa resultatet för brukarna. Är du den vi söker?

Vi sätter den enskilde i fokus, ser förmågan och försöker skapa en känsla av meningsfullhet i det dagliga livet för våra hyresgäster. En viktig del i ditt arbete består av att skapa struktur utifrån individuella behov hos dem vi är till för. I rollen ingår också kontaktmannaskap, dokumentation och läkemedelshantering.

Hyresgästerna kan ha daglig verksamhet med olika tider. Huset kommer att ha tillgång till bil som används vid de boendes aktiviteter och utflykter. Därför är det önskvärt att du som söker har B-körkort. Du kommer att arbeta schemalagt dag, kväll och varannan helg. Viss tjänstgöring kan förekomma på de övriga enheterna inom äldreboendet.

Det finns husdjur på boendet, både hund och katter.

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har läst till stödassistent, skötare och/eller omvårdnadsutbildning med vidareutbildning mot psykiska funktionsnedsättningar eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Att möta människor med positiv energi och se vad som går att göra i varje given situation är naturligt för dig. Du har flera kontaktytor både utåt och mellan våra verksamheter vilket ställer krav på kommunikation, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Som person är du lyhörd, driven, positiv, organiserad, engagerad och kreativ samt har lätt för att samarbeta. Du har lätt för att dela med dig av din kunskap. Vidare tycker du om utmaningar och har ett stort intresse för utvecklingsarbete. Du behöver ha god datorvana, lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och kunskap om social dokumentation.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att påbörjas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansöka redan idag!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referensnummer: A734103

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Gunilla Samuelsson
Enhetschef
Telefon: 0725-43 74 01

Pernilla Dahlqvist
Enhetschef
Telefon: 0303-33 09 21

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-33 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster