Kock

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta i tillagningsköket på Glasblåsarens förskola i Surte. Detta innebär att tillaga och servera frukost, lunch och mellanmål dagligen. Diskning och rengöring enligt egenkontroll inklusive HACCP.
Beställningar och menyplanering ingår i arbetet.

Kvalifikationer:

Är du intresserad och brinner för att laga näringsriktiga och hållbara måltider? Då är det dig vi söker!

Du är utbildad kock och tycker det är kul med barn som matgäster. Ett gott bemötande för matgäster och medarbetare på arbetsplatsen är viktigt ur flera aspekter och vi söker därför dig som är serviceinriktad. Du har goda kunskaper om specialkost. Likaså kan du sköta den dagliga rengöringen och egenkontrollen. HACCP är inget nytt för dig. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2017-09-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-06
Referensnummer: A701449

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Sofie Axelsson
Verksamhetschef Kost
Telefon: 0303-330062
E-post: sofie.axelsson@ale.se

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-33 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster