Skriv ut

Förskollärare

Arbetsplatsen

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Arbetsuppgifter

Till Svarvarens förskola söker dig som arbetar utifrån att ge alla barn möjlighet till delaktighet och tilltro till sin egen förmåga, som ger varje barn möjlighet att utifrån sina förutsättningar kunna möta nya utmaningar och framtiden.
Du vill att alla barn utvecklas till självständiga individer, att barnens intresse och idéer tas tillvara och att de blir delaktiga i förskolans verksamhet. Förskolan jobbar med ett gemensamt övergripande tema som genererar olika mindre projekt på avdelningarna.
Du har engagemang, inlevelseförmåga och organiserar arbetet och undervisningen på bästa sätt för att barnens lärande och utveckling ska vara fyllt av lust och nyfikenhet. Tillsammans med dina kolleger har du, ansvar för den pedagogiska verksamheten allt från planering, genomförande, utvärdering/analys och utvärdering i förhållande till våra styrdokument. Förskolan arbetar med pedagogiskdokumentation som metod och verktyg.
Du använder olika verktyg för att synliggöra det som sker i verksamheten, arbetar för en verksamhetsutveckling som är meningsfull för barnen och där pedagogerna får kunskap om att det som gjorts har gjort skillnad. Arbetar aktivt med verksamhetsutveckling utifrån förskolans mål, som bidrar till att förskolan blir en föränderlig värld där metoder och förhållningssätt omprövas. Du vågar också lyfta blicken och tänka på nya sätt.

Kvalifikationer

Förskollärarlegitimation
Du ska vara väl förtrogen med läroplanen för förskolan och kunna undervisa i enlighet med dess mål.
Du har en förmåga att ha struktur i ditt arbete och kan se både till detaljer och helheten.
Förskolan idag förutsätter kompetenser inom digital teknisk förståelse och kunskap och en digital pedagogisk digital förmåga.
Du är positiv, engagerad och ser möjligheter.
Du har en god samarbetsförmåga.
Erfarenhet av att jobba med pedagogiskdokumentation är meriterande.
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Månadslön, Heltid, TillsvidareAnställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-01-08
Antal platser: 1

Ansökan

Förvaltning: Landskrona stad - Svarvarens förskola

Arbetsgivarens referensnummer: C15353

Sista ansökningsdatum: 2017-10-08


Sök tjänsten här

Kontaktpersoner

Maria Flinck
Förskolechef
Telefon: 0418-474370
E-post: maria.flinck@ landskrona.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga representanter nås via stadens växel
Telefon: 0418-47 00 00