Skriv ut annons Skicka via e-post

Tillgängliga språk: Svenska

Läkare till palliativt team i Norra Hälsingland

Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

VO Onkologis Palliativa enhet har verksamhet i hela länet och vi söker nu en läkare till vårt palliativa team med huvudsaklig stationeringsort i Hudiksvall. Teamet har Hudiksvall, Nordanstig och Ljusdals kommuner som upptagningsområde.

Palliativa teamen arbetar multiprofessionellt och består av läkare, sjuksköterskor, kurator och präst och fungerar som extra resurs till patienter med cancersjukdomar och ALS som är i behov av vård i livets slutskede.

Vi arbetar för att uppnå bästa möjliga livskvalité hos patienter med behov av vård i livets slut genom stöd till både patienter och närstående. Vi samordnar olika vårdinsatser och samarbetar med sjukhusens övriga kliniker samt med kommuner och primärvård.

I teamet i Hudiksvall kommer du att arbeta tillsammans med en läkarkollega, tre sjuksköterskor, en kurator samt en medicinsk sekreterare. Våra lokaler finns på Hudiksvalls sjukhus.

Arbetsuppgifter

Tjänsten avser legitimerad läkare alternativt specialistläkare inom ex. områden som allmänmedicin, geriatrik eller anestesi och innebär arbete i palliativ vård.

Det är i huvudsak arbete i öppenvård med hembesök och telefonrådgivning och arbetstiden är dagtid måndag till fredag mellan kl. 8 - 17 samt deltagande i helgjourverksamhet med telefonberedskap som är gemensam för länet.

För kompetensutbyte och verksamhetsutveckling anordnas gemensamma träffar mellan de olika teamen i länet och möjlighet till handledning för teamet finns.

Vi ser även positivt på personlig kompetensutveckling i ämnesområdet palliativ vård och det är önskvärt att man deltar i utbildning och kompetensförmedling till andra aktörer inom den palliativa vården i regionen. Det finns även en möjlighet för färdiga specialistläkare att utbilda sig i tilläggsspecialiteten palliativ medicin.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med intresse av att arbeta i team med palliativ vård. Tidigare erfarenhet av arbete med palliativ vård och/eller utbildning i palliativ vård är meriterande.
Vi vill att du har ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord:
- Professionalism & Ansvar
- Respekt & Ödmjukhet
- Öppenhet & Ärlighet.

Körkort erfordras

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

  Snarast möjligt

Ansökan

Ansök senast:   2018-03-23

Referensnummer:   RS 2018/300

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson

Ulla Eriksson, Vårdenhetschef 072-224 09 75 ulla.k.eriksson@regiongavleborg.se

Facklig företrädare

Anke Wenkhausen, GHLF 0278-380 57 anke.wenkhausen@regiongavleborg.se

Övrigt

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden