Sök jobbet här

Skriv ut

Systemtekniker Linux

Arbetsplatsbeskrivning

Bolagsverket skapar goda förutsättningar för näringslivet och vill ge företagsamma människor möjlighet att förverkliga sina drömmar. Det ska gå snabbt, bli rätt och vara enkelt att starta och driva företag. Vi möter utvecklingen i samhället med moderna tjänster och vår värdegrund är kompetens, engagemang och kundnytta.
Vi finns i Sundsvall och är drygt 550 anställda. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en god arbetsmiljö som kännetecknas av respekt för allas lika värde.
Vi erbjuder ett arbete i en dynamisk miljö med utmanande arbetsuppgifter, ansvar och tid att leva.
- Jobba hos oss!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en systemtekniker som har ett brinnande intresse för Linux och som vill utvecklas hos oss på Bolagsverket. Tjänsten som Systemtekniker innebär utveckling, förvaltning och vidareutveckling av Bolagsverkets linuxplattform och automatiseringsplattform. Arbetet omfattar planering av driftsättningar, felsökning, konfigurering och optimering av produktområdets ingående komponenter. Du kommer även att delta i projektarbeten och utredningar, med uppgifter som rör uppsättning/konfiguration av tekniska miljöer. Bolagsverkets virtualiserade miljö bygger på VMware och servrarna bygger på Suse Linux Enterprise Server och Windows 2016.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en aktuell relevant akademisk utbildning och några års erfarenhet av Linux, virtualisering och serverdrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värderar egenskaper som nyfikenhet, samarbets- och initiativförmåga, driv och målmedvetenhet. För att lyckas med jobbet krävs god planeringsförmåga och att du kan uttrycka dig väl i skrift och tal både i engelska och svenska.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

  Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-27

Referensnummer:   44/17

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson

Mats Karlsson Sektionschef 060-18 44 58 072-522 96 13

Facklig företrädare

Fackliga representanter för SACO, SEKO och ST 0771-670 670

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudande om rekryterings- och annonshjälp.