Sök jobbet här

Skriv ut

Objektsägare vårdinformationssystem (VIS)

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Uppdraget som objektsägare för vårdinformationssystem (VIS) är på 50 % och tidsbegränsat till fyra år. Du kommer att få en tillsvidareanställning utifrån din grundprofession på 100 % som du kombinera med uppdraget som objektsägare.

Arbetsbeskrivning

Som objektägare för vårdinformationssystem arbetar du framförallt med systemet Cosmic. Här finns IT-stöd för i stor sett samtliga processer som används inom Hälso- och sjukvården. Cosmic används i Region Kronoberg, vårdval Kronoberg och i länets samtliga kommuner inom socialtjänstens hälso- och sjukvård samt inom elevhälsa. Du arbetar i ett nära samarbete med förvaltare av de olika delarna och har tillgång till en väl fungerande organisation med grupper som du styr genom en övergripande ledningsgrupp. Tillsammans med objektägare IT deltar du i kundgrupp Cosmic där vi är nio kunder från Sverige som är representerade. Kundgruppen möter leverantören i olika frågor, gör beställningar av utveckling och styr kundgemensamma projekt. Nationella E-hälsotjänster, liksom Region Kronobergs egen E-hälsoutveckling är ett närliggande område som du också kommer bli delaktig i utifrån styrning och beslut.

Kvalifikationer

Vi vill att du är läkare och att du har erfarenhet av och stort intresse för området. Som person vill vi att du är innovativ och lätt skapar dig överblick och strävar efter helikopterperspektiv i tanke och arbete samt att du är beslutskraftig med vilja och förmåga att utöva inflytande och påverka arbetssätt och beslutsprocesser.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Deltid

  Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-02-05

Referensnummer:   HSJ 1/17

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner

Per-Henrik Nilsson Hälso- och sjukvårdsdirektör 0470-58 81 21 0709-844713
Christian Blomkvist Överläkare 0470-58 87 82 0709-844867
Inger Jonsson HR-specialist 0470-58 70 57

Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029