Simrishamns kommun

« Tillbaka

Lediga jobb

Abonnentansvarig, 100%

Om arbetsplatsen

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Vill du jobba med kund och abonnentfrågor inom VA? Då är detta kanske din nästa utmaning.

VA-enheten är en av åtta enheter vid samhällsbyggnadsförvaltningen. Enhetens uppgift är att leverera ett hälsosamt vatten samt att ta hand om avloppsvattnet så att samhällets miljöbelastning begränsas. Verksamheten är en förutsättning för fortsatt tillväxt i kommunen.

Arbetsuppgifter

Som abonnentansvarig är du en nyckelspelare i denna utveckling. Du är ansiktet utåt och ansvarar för att skapa goda kontakter och relationer med kunderna som är både hushåll och industrier. Du kommer att arbeta med frågor inom flera ämnesområden så som teknik, ekonomi och juridik och din uppgift är att hitta lösningar för abonnenterna. Inom det juridiska kommer du bland annat att hantera markavtal, utveckling och tillämpning av VA-taxan samt tillämpning av vattentjänstlagen.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs det att du har en relevant högskoleexamen inom exempelvis VA, juridik eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi tror att du som söker tidigare har arbetat med externa och interna kontakter. Du är van vid och trivs med att ge god service och att lyssna till olika behov. Du har god förståelse för vad arbetet inom en kommuns VA-verksamhet innebär gällande drift och planering av ledningsnät och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. Vidare har du goda ekonomiska kunskaper. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. B-körkort erfordras.

Som person är du strukturerad och har ett stort ordningssinne. Du är kundorienterad och fokuserad på att hitta lösningar. För tjänsten krävs det stor noggrannhet och ett gott omdöme. Vi tror också att du som söker är en teamspelare med ett stort intresse för VA och miljöfrågor.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-06-28

Referensnummer: A691556 - 2017

Ansök nu

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Johan Persson
Enhetschef VA
0414-81 92 72
Camilla Nilsson
Abonnentansvarig
0414-81 92 32

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås över kommunens växel
0414-81 90 00
 

Övrigt

Löpande urval tillämpas och vi förbehåller oss rätten att avsluta rekryteringen när vi har funnit rätt kandidat.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag.

Lediga jobb