Simrishamns kommun

« Tillbaka

Lediga jobb

Enhetschef hemtjänst 100%

Om arbetsplatsen

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Arbetsuppgifter

Vi söker en chef för hemtjänsten i Simrishamn som är beredd att anta framtidens utmaningar, att driva äldreomsorgsfrågor i en tid av omställning och förändring. Som enhetschef ansvarar du för verksamhetsbudget, personal och arbetsmiljö. Enheten som du skall ansvara för har ca 30 anställda. Som chef förväntas du leda, planera och utveckla verksamheten utifrån uppställda mål och anpassar verksamheten efter behov och resurser. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för kvalitetsutveckling, utvärdering och uppföljning. Du har den enskilde i fokus där brukarens delaktighet och inflytande är en grundläggande del i arbetet med visionen, vår värdegrund och värdighetsgarantier

Kvalifikationer

Relevant högskoleutbildning exempelvis socionomprogrammet eller annan 3-årig högskoleutbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Du har även praktisk erfarenhet av chefskapet helst från en organisation med snabba förändringar i arbetsvolym. Som person besitter du goda ledaregenskaper, är tydlig i ditt ledarskap och kan omsätta mål och visioner till praktisk handling. Du ska på ett engagerat sätt leda och inspirera dina medarbetare och ha lätt för att samarbeta med kollegor och ledning. Du är handlingskraftig, självständig, har ett visionärt synsätt och har förmåga att se till helheten i förvaltningen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde 2017-06-01

Ansökan

Ansök senast: 2017-03-26

Referensnummer: A661760 - 2017

Ansök nu

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Annika Forsgren
Avdelningschef
0414-819250
annika.forsgren@simrishamn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås över kommunens växel
0414-81 90 00
 

Övrigt

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag.

Lediga jobb