Simrishamns kommun

« Tillbaka

Lediga jobb

Avdelningschef

Om arbetsplatsen

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Som avdelningschef för Hälso-och sjukvårdsavdelningen ingår du i socialförvaltningens ledningsgrupp tillsammans med förvaltningens övriga avdelningschefer. Hälso-och sjukvårdsavdelningen består av sjuksköterskor/distriktssköterskor, arbetsterapeuter, administrativ assistent, fixartjänst samt rehab assistent.

Arbetsuppgifter

Avdelningschefen har personal-, budget och verksamhetsansvar. Du har det direkta personalansvaret för sjuksköterskor/distriktssköterskor, enhetschef för rehab samt administrativ assistent. Du ska leda, organisera, utveckla och följa upp verksamheten mot uppsatta mål. I samverkan med resten av förvaltningens ledningsgrupp ska du arbeta för att fortsätta utveckla socialförvaltningen i Simrishamn. Genom ett kommunikativt tydligt ledarskap och coachande förhållningssätt skapar du förutsättningar för att verksamheten bedrivs och utvecklas med hög kvalitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskolutbildning som arbetsgivaren finner lämplig samt erfarenhet av verksamhetsområdet. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och har intresse av IT och digitala tjänster. Du har en hög samarbetsförmåga och god kompetens i konsten att samverka. Vi önskar att du är nyfiken, lyhörd och har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2017-03-24

Referensnummer: 19043

Ansök nu

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Magnus Hallberg
Rekryteringskonsult Experis
040-660 63 14
magnus.hallberg@se.experis.com

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås över kommunens växel
0414-81 90 00
 

Övrigt

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis och tjänsten söker du på Experis.se/jobb id: 19043. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Magnus Hallberg på 040-660 63 14, eller på e-pst Magnus.hallberg@se.experis.com

Lediga jobb