Simrishamns kommun

« Tillbaka

Lediga jobb

Administrations chef

Om arbetsplatsen

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Nova Academy är en av två gymnasieskolor i Simrishamns kommun. Vi söker dig som vill vara med och göra vår skola till Sveriges bästa.

Nova Academy har sedan sin start hösten 2014 lockat många elever och idag har vi sökande från hela Skåne med kö till utbildningarna. Skolan har idag fyra studieförberedande utbildningar och kommer till hösten 2019 att starta en femte.

Arbetsuppgifter

Som administrations chef på Nova Academy är ditt huvuduppdrag att bidra till att skapa ökade förutsättningar för rektor att vara pedagogisk ledare. Du utgör ett kvalificerat stöd till rektor utifrån verksamhetens behov. Du har ansvar för att leda och samordna det administrativa arbetet på skolan. Du är chef för administrativa medarbetare samt eventuellt andra medarbetare utifrån rektors fördelning. Du är underställd rektor och ansvarar framförallt för att leda och samordna skolans administrativa arbete, tjänstefördelning och schemaläggning, lokaler, systematiska arbetsmiljöarbete, systematiskt brandskyddsarbete samt visst ekonomiskt ansvar. Som person visar du tydliga ledaregenskaper och är drivande i lednings- och utvecklingsarbete. Du är strukturerad och organiserad. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Som chef för skolans expedition skapar du en välkomnande miljö för elever, vårdnadshavare och är drivande i att skapa en god arbetsmiljö för skolans alla medarbetare. Du arbetar efter skolans vision att alla elever ska få bästa möjliga utbildning och framtidsutsikter. Du är en socialt kompetent person som utmanas av att skapa fungerande rutiner och arbetssätt tillsammans med rektor. Du är kreativ och ser lösningar i IT-system och schemaläggning som gynnar elevernas förutsättningar för lärande.

Kvalifikationer

För att bli aktuell som administrations chef ska du ha en akademisk examen och erfarenhet av att hantera komplexa IT-system. Det är meriterande om du har erfarenhet som chef/ledare och har utbildning inom ledarskap.

Erfarenhet av pedagogisk verksamhet, schemaläggning, IT-systemet IST Extens samt kommunikation är också meriterande.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsperioden och anställning kan ske före sista ansökningsdatum.

Ansökan

Ansök senast: 2018-06-17

Referensnummer: A787576 - 2018

Ansök här

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Andreas Liljeglimt
Rektor
0414-819581
andreas.liljeglimt@novaacademy.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås över kommunens växel
0414-81 90 00
 

Övrigt

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag.

Läs mer:  Nova Academys hemsida

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb